Instagram takipçi satın al
Haberlerİlginç Haberler

Eye Liner Uygulamasının Püf Noktaları

istanbul temizlik şirketi

Makyaj yapmak bir sanattır. Bir ruj bir göz kalemi deyip geçemiyoruz maalesef. Bir fırça darbesi bile makyajın havasını değiştiriyor doğrusu. Hele ki konu eye liner ise makyajın bambaşka bir boyut kazandığının farkındayız. İşte bu yüzden eye liner nasıl çekilir, eye liner uygulamasında nelere dikkat edilmelidir bir bakalım.

Öncelikle eye liner uygularken hatta makyajınızın tüm aşamasında büyüteçli aynalardan kullanın ki detayları fark edebilesiniz. Büyüteçli aynalar artık cep ve çanta boy aynalarda bile mevcut mutlaka edinmelisiniz. Makyaj temizleyicisi ile kulak çubuğu eye liner hatalarını ortadan kaldırmak için makyaj yaparken yanınızda bulunması gerekenler arasında yer alıyor. Eye liner çekmeden önce gözünüze bir baz uygulayın. Mesela far olabilir. Eye liner fırçanızı itina ile kullanın. Kullanırken ellerinizin titrememesine dikkat edin. Bunu en iyi el pratikliği ile sağlarsınız ki bu da eye linerı sık sık uyguluyor olmanızdan geçer. Dirseğinizi bir yere dayamanız ya da aynaya yakın olmanız size kolaylık sağlar. Eye liner uygulamalarında ince çizgileri kalınlaştırmak kolaydır ancak kalın çizgilerin geri dönüşü sizi epey uğraştırır. Eğer eye liner uygulamaya yeni başladıysanız, önce göz kapaklarınıza minik minik noktalar koyup sonra o noktaları birleştirebilirsiniz. Bu ilk etapta size alıştırma gibi olacaktır. Son aşama olarak da alt ve üst kirpiğinize rimelinizi sürerek eye liner uygulamanızı tamamlayabilirsiniz.

Eye Liner Uygulamasının Püf Noktaları

İlginiz Çekebilir

Serap Yılmaz

Magazin ve ünlüleri yakından takip eden yazar, Türkiye ve dünya gündeminde yaşanan magazinsel olayları okuyuculara aktarıyor.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu