Instagram takipçi satın al
HaberlerYaşamYaşam - insan

EVLİLİK PROGRAMLARI KAPATILIYOR MU?

istanbul temizlik şirketi
EVLİLİK PROGRAMLARI KAPATILIYOR MU?

Radyo Televizyon Yayıncıları Meslek Birliği(RATEM)’nin gerçekleştirdiği Yönetim Çalıştayı’nda konuşan RTÜK Başkanı İhsan Yerlikaya radyo ve televizyonları denetleme ve düzenleme yetkisinin seçim dönemlerinde Yüksek Seçim Kurulu(YSK)’na verildiğini hatırlattı.

Başkan Yerlikaya son seçimlerde televizyon kanallarına orantısız olarak değişik cezalar geldiğini belirtirken “Bunlar RTÜK’ün verdiği cezalar değil kurumumuz sadece sekreterya görevi gördü” dedi. YSK ile ilgili bir kanun çıkartma hazırlığı yapıldığını ve bir taslak hazırlandığını söyleyen Başkan Yerlikaya kısa zamanda bu taslağın meclise geleceğini ifade etti.

Başkan Yerlikaya cezalara neden olan kanunların temelinde eskimişliğin olduğunu söyleyerek “Özellikle evlilik programları çığırından çıktı. Buralarda çok kötü şeyler oluyor, ağzımıza alamayacağımız şeyler söyleniyor. Evlilik programlarındaki o sözlerin bazılarını burada ben söylesem ve bunlar televizyonda yayınlansa RTÜK olarak o kanala kapatma cezası vermemiz gerekirdi.”dedi.

İlginiz Çekebilir

Yusuf Ömer TÜRK

Ege Üniversitesi Bilgisayara Mühendisliği bölümünden mezun olduktan sonra yazılım geliştirme ve akıllı telefon teknolojilerini yakından takip etmeye başladım. Yeni çıkan veya çıkacak bir çok teknolojik yeniliği dünya ile aynı zamanda sizlere aktarmaya çalışıyorum. Mail adresim: yoturk@gmail.com

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu