Instagram takipçi satın al
İlginç BilgilerListeler

İlginç oje tasarımları

istanbul temizlik şirketi

Son yıllarda bayanların hayatında fırtına gibi esen oje süsleme sanatı nail art ile farklı ve ilginç birçok oje tasarımına rastlamak mümkün. Farklı bir pazar oluşmasını sağlayan oje tasarımları sayesinde birçok oje tasarım malzemesi aksesuar satıcılarında yerini almış durumda. Yaşam stili ve izlediğiniz yolu tırnaklarınızda özgürce gösterebiliyor ve karşınızdakine yansıtabiliyorsunuz. İşte farklı ve ilginç oje tasarımlarından bazıları.

Gazete Baskılı Oje

Gazete Baskılı Oje

Gazete baskılı oje yapımı ne kadar zor gibi görünse de aslında kolay. İhtiyacınız olacak malzemeler. Açık renkli oje, kolonya ve gazete parçası. Tüm bu malzemeleri temin ettikten sonra tırnaklarına normal şekilde beyaz veya bej renkli ojeyi uygulayın. İyice kurumasını bekleyin iyice kuruduktan sonra kolonya dolu bir kap içerisine bir tırnağınızı batırarak 30 sn bekleyin kolonya ojeyi yumuşatacaktır 30 sn sonunda parmağınızı çıkarıp hazırladığınız gazete parçasını tırnağınıza kaydırmadan uygulayın üzerinden baskı uygulayın ki yazılar iyice çıksın. Ardından gazete kâğıdını kaydırmadan yavaşça kaldırıp alın. Yazıların ojenizin üzerinde olduğunu göreceksiniz. Bu basit uygulama sayesinde ilginç ama farklı tırnaklara sahip olabilirsiniz.

Mat Oje Yapımı

Mat Oje Yapımı

Sahip olduğunuz güzel bir renk tonu ojenizi küçük bir kaç dokunuş ile mat hale çevirebilirsiniz. tırnaklarınızda hem mat hem de parlak aynı renk ojeyi uygularayarak kontrast yaratabilirsiniz. Mat oje yapmak için gerekli malzemelerin başında mısır nişastası geliyor. Sahip olduğunuz parlak renkli ojenin içerisinde mısır nişastasından bir miktar atın ve bir kürdan kibrit yardımı ile iyice karıştırın. Bu şekilde sahip olduğunuz renkten vazgeçmiş olacaksınız ancak bir diğer yöntem de saydam bir parlatıcı oje içerisine bunu uygulayarak normal parlak rengi tırnağınıza uyguladıktan sonra üzerinden geçebilirsiniz. Bu şekilde ojenin aynı rengini iki şekilde de uygulama imkânınız olacaktır.

Bant ile Oje Deseni

Bant ile Oje Deseni

Basit bir izole bant yardımı ile tırnaklarınızda harikalar yaratabilirsiniz. İzole bant birbiri ile uyumlu renklerde 3 renk oje ve biraz dikkat ihtiyacınız olan malzemeler olacaktır. Tırnaklarınıza ilk uygulamanız gereken renk en dipte kalmasını istediğiniz renk olmalı. İyice kurumasına bekleyerek izole bant yardımıyla eşit veya farklı mesafelerde sıra sıra renkleri uygulamalısınız. Bu uygulama sayesinde tırnaklarınız biraz kalın görünse de ilginç tasarım olacağı kesin.

Dantel Desenli Oje Tasarımları

Dantel Desenli Oje Tasarımları

Dantel deseni kıyafetleri etkilediği kadar ojelere de yansımış durumda bayanların evlerinden kaldırdığı dantelleri hayatın birçok yerinde karşımıza çıkar oldu. Ojeler üzerindeki dantel işlemelerin el ile yapılması ne kadar zor olsa da bunu yapmanında tabi ki kolay yolları var. Satın alacağınız oje stickerlar sayesinde bu dantel desenini kolayca verebilirsiniz. İlginç oje yapışkanları sayesinde dantel dışında birçok tasarıma basit şekilde ulaşmış olursunuz. Oje yapışkanlarına sahip olmak yetme onları yaratıcı ve başarılı şekilde uygulamanızda gerekmektedir.

Taşlı Oje Tasarımları

Taşlı Oje Tasarımları

Taşlı oje tasarımlarına örnek nitelikte olacak uygulamaları genellikle gece hayatında uygulamalısınız. Düğünlerde ve gece partilerinde kendini daha çok belli edecek olan bu tasarımlarıda sahip olacağınız oje taşlarını normal uygulanmış oje üzerine yapıştırarak farklı görüntülere ulaşabilirsiniz. Taşları bijuterilerden sahip olabilirsiniz ancak değişik tasarımları öncelikle araştırmanız gerekmektedir.

Simli Oje Tasarımları

Simli Oje Tasarımları

Sim her ne kadar modası geçmiş gibi görünse de özel geceleri en baş süsleme sanatının malzemesidir. Bugün hala eğlence gecelerinde sim makyaja, saça ve tırnaklara yansımaktadır. Yine gece için oje tasarımları arasında taşlı ojeler ve simli ojeler görünüyor. Simli oje uygulaması yapmak için illa sahneye çıkmanız gerekmiyor. Normal bir yaz akşamında da kendinize farklılık katmak için simli oje uygulaması yapabilirsiniz. Bunun için özellikle bir şeye sahip olmanıza gerek yok normal bir oje ve bir kutu sim ile harikalar yaratabilirsimiz. Ojenin ilk sürüldüğünde yapışkan dokusundan faydalanarak simleri tırnaklarınıza sabitleyebilirsiniz.

Siyah Oje Tasarımları

Siyah Oje Tasarımları

Renkli oje severlerin yanında bir de asla siyah renginden vazgeçemeyenler var. Siyahı artık hayatlarında önemli bir noktaya koymuş ve hayat tarzı olarak benimsemiş insanlar için renkler çok fazla bir şey ifade etmez denilebilir. Bayanların kurtarıcısı, kusur örtücü ve tarz olarak belirtilen siyah renk tırnaklara kadar yansımış durumda siyah oje tasarımları hem asil, hem günlük oje tasarımı olarak uygulanabilecek şıklıkta olsa gerek.

İlginiz Çekebilir

Serap Yılmaz

Magazin ve ünlüleri yakından takip eden yazar, Türkiye ve dünya gündeminde yaşanan magazinsel olayları okuyuculara aktarıyor.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu