Instagram takipçi satın al
HaberlerYaşamYaşam - insan

Etkili Kirpikler İçin Tavsiyeler

istanbul temizlik şirketi

  Makyajın en hassas ve ilgi gören kısmı gözlerimizdir. Göz makyajımız ile bütün kombinimizi tamamlayabiliriz. Şık bir gece için daha ışıltılı veya gizemli gözler,  gündelik hayatımızda daha sade ve hafif bir göz makyajı ile kıyafetleriniz ile uyumu yakalayabilirsiniz. Göz makyajında çoğu bayan için kirpikler çok önemli. Peki, kirpiklerimizi öne çıkartmak ve etkili bir görüntüye ulaştırmak için ne yapmalıyız? Kirpikleri etkili bir görüntüye ulaştırmanın ilk adımı rimelden geçiyor. Ve bunun içinde kirpiklerimizi iyi tanımamız gerekir. Sık ve gür kirpiklerde daha az aralıklı rimel tercih etmeliyiz. Seyrek kirpiklerde ise daha sık aralıklarda ve kalın rimeller kullanmalıyız. Diğer bir adım ise kirpik kıvırma aparatından kullanmalıyız. Rimel sürmeden önce kirpik kıvırma aparatıyla kirpiklerimizi kıvırtmalıyız. 

Kirpiklerimizi kıvırmamız daha az rimel sürmemize neden oluyor ve bu sayede daha doğal bir görüntüye ulaşıyoruz. Bu işlemden sonra rimelimizi sürmeye geçebiliriz. Kirpiklerimize uygun rimeli bulduktan sonra üst kirpiklerimize sürerken karşıya bakalım alt kirpiklerimize sürerken ise alt bakmalıyız. Alt kirpiklerimize çok sürmemeye özen gösterelim çünkü alt kirpiklerimize fazla sürdüğümüz zaman bayık bakışlara neden oluyor. Rimel sürme işlemimiz bittiği zaman da son olarak rimel fırçası ile kirpiklerimizi ayırıyoruz. Eğer çok yoğun kirpikler elde etmek istiyorsanız rimel fırçası kullandıktan sonra tekrar rimel sürüp tekrar rimel fırçası kullanın. 

Etkili Kirpikler İçin Tavsiyeler

İlginiz Çekebilir

Yusuf Ömer TÜRK

Ege Üniversitesi Bilgisayara Mühendisliği bölümünden mezun olduktan sonra yazılım geliştirme ve akıllı telefon teknolojilerini yakından takip etmeye başladım. Yeni çıkan veya çıkacak bir çok teknolojik yeniliği dünya ile aynı zamanda sizlere aktarmaya çalışıyorum. Mail adresim: yoturk@gmail.com

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu