Instagram takipçi satın al
HaberlerPolitika

Erdoğan’dan Açıklama: ‘Osman Öcalan’ın Kırmızı Bültenle Arandığını Bilmiyordum!…’

istanbul temizlik şirketi

Tekrarlanan 23 Haziran İstanbul seçimleri öncesi, bebek katili terörist Abdullah Öcalan’ın kardeşi Osman Öcalan’ın TRT Kurdi’de yaptığı açıklamalarla ilgili açıklamada bulundu. TRT Kurdi’nin reytingleri artırmak için izlediği politika olduğunu belirtti. 

Erdoğan, Öcalan ziyareti ve mektubu ile ilgili soruya, “Hangi kurum hangi şartlar altında çalışacak bu yasalarla bellidir. Cezaevinde yatanlara hangi kurum müsade eder? Adalet Bakanlığı. Müracat yapılmıştır ve böyle bir adım atılmıştır. MİT ve bakanlık kime ne zaman izin vereceğini yasalara bağlı olarak değerlendirme yapar ve kararını verir. Bakanlık böyle bir adım atmıştır ve kararını vermiştir” dedi.

Erdoğan sözlerine, “Doğrusu ben Osman Öcalan’ın kırmızı bültenle arandığını bilmiyorum. Ancak TRT Kürdi’ye müracaat yapmışsa bunu da TRT’deki arkadaşlarım bilirler. Kürdi’yi kurduğumuzda kimse ‘neden kurdunuz’ demedi. TRT’yi yönetenler bütün hassasiyletleri göz önüne alarak adımlarını atarlar, Kürdi’nin reytingleri yükseltmeyi de düşünür. Ülkeye neyin nasıl faydalı olacağını da düşünür. Buna göre adım atmışlardır” ifadelerini kullanarak devam etti.

Erdoğan'dan Açıklama: 'Osman Öcalan'ın Kırmızı Bültenle Arandığını Bilmiyordum!...'
Erdoğan'dan Açıklama: 'Osman Öcalan'ın Kırmızı Bültenle Arandığını Bilmiyordum!...'

İlginiz Çekebilir

Yusuf Ömer TÜRK

Ege Üniversitesi Bilgisayara Mühendisliği bölümünden mezun olduktan sonra yazılım geliştirme ve akıllı telefon teknolojilerini yakından takip etmeye başladım. Yeni çıkan veya çıkacak bir çok teknolojik yeniliği dünya ile aynı zamanda sizlere aktarmaya çalışıyorum. Mail adresim: yoturk@gmail.com

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu