Instagram takipçi satın al
HaberlerListelerTV Yayınları

En İyi Yabancı Diziler

istanbul temizlik şirketi

En İyi Yabancı Diziler

En İyi Yabancı Diziler

İnternet üzerinden izlenme oranları gittikçe yükselmeye başlamış durumda. Yabancı diziler ülkemizde çok talep görüyor. Birbirinden güzel en iyi yabancı dizileri sizler için seçtik ve listemize ekledik. Aksiyon, dram, aşk ve korku gibi birçok konuda yapılmış olan diziler listemizde mevcut. Takipçilerinin en yüksek olduğu yabancı diziler listemizde sizlerin de büyük beğeni ile izleyeceğinizden eminiz.

1. The Flash – Aksiyon

1. The Flash – Aksiyon

Barry Allen geçmişinde büyük olaylar ve trajediler yaşamıştır. Central Polis Biriminde adli laboratuvar bölümünde çalışarak suçluların izlerini takip etmektedir. Barry talihsiz bir kaza yaşamıştır ve süper bir hıza sahip olmuştur. Flash kimliğine geçiş yaparak suçluları adaletin karşısına çıkarmaktadır.

2. Family Guy – Çizgi Dizi

2. Family Guy – Çizgi Dizi

Amerikada bulunan kültürü, toplum, televizyon ve farklı insanlık hallerini eleştirerek kurguyla oluşturumuş olan şehir Quahog, Rhode Island’da yaşamakta olan Peter ve Lois,çocukları Meg, Chris ve Stewie ve köpeği Brian’dan oluşan Griffin ailesini çizgi dizi olarak ele almaktadır.

3. Broke Girls – Yaşam

3. Broke Girls – Yaşam

Max kendi hayatını kendi geçindirmektedir. Gündüzleri bebeklere bakar ve akşamları bir restoranda garsonluk yapmaktadır. Sokağın kültürü ve dilini kapmıştır. Çok net ve erkek gibi bir kadındır. Carolin ise Max gibi değildir. Yatırım yaparak var olanlı daha çok yapma peşine düşmüştür. Birlikte bir Çörek Dükkanı açmaya karar vermişlerdir. Tabi hesap yapınca ortalama 250 bin dolara ihtiyaçları vardır. 

İlginiz Çekebilir

Murat Dere

Ankara Üniversitesi Siyasal Bilgiler Fakültesi İktisat Bölümünü bitirdikten sonra çeşitli alanlarda çalıştıktan sonra kendimi ekonomi ve siyaset konusunda geliştirdim. Bu konularda severek ve tarafsız olarak okuyuculara haberler paylaşmaya çalışıyorum.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu