Instagram takipçi satın al
HaberlerListeler

En Çok İlgi Gören Teknolojik Cihazlar

istanbul temizlik şirketi

1. Magic Leap One AR

Magic Leap One AR

Arttırılmış Gerçeklik konusunda bugüne kadar yapılanların üzerine çıkmayı başaran Magic Leap One finans durumu ile de listenin başında yer almayı başardı. 1000 dolarlık etiketi ile satışa çıkması beklenen cihazın her noktası farklı detaylar ile bezenmiş durumda.

2. Ataribox

Ataribox

90’lı yılları yaşayan gençliğin ilk tutkularından olan atari oyunları artık yepyeni bir soluk kazanmış hali ile beraber karşımıza çıkıyor. Ataribox adı verilen aletin Linux tabanlı olduğunun da altını çizelim. 

3. iPhone 8S ve 8 Plus

iPhone 8S ve 8 Plus

Apple markasının son teknoloji ürünlerine bu sene farklı akıllı telefonlar ekleyeceğini ön görmek çok zor değil. Nitekim iPhone 8S ve Plus cihazlarının yanına X2’de eklenebilir. Apple’ın son harikalarına görmek için Ekim ayını da beklememiz gerekecek.

4. Apple iMac Pro

Apple iMac Pro

Yeni işlemci ve grafik kartları ile beraber dünya markası olmaya devam edecek olan Apple çıkardığı bilgisayarı ile de dikkatleri üzerine çekiyor. iMac Pro ile beraber kullanım deneyimini de başka bir boyuta taşıyacak.

5. Oculus Go

Oculus Go

VR deneyimini yaşamanız noktasında ne telefona ne de bilgisayara ihtiyaç duymayacağınızı belgeleyen Oculus Go hemen her yönü ile bu tecrübeyi sizlerin huzuruna sunacaktır. Cihazın beklenen fiyatı ise 199 dolar.

6. Google Clips

Google Clips

Google markasının hemen her ürününde olduğu gibi bu mini fotoğraf kamerasında da tanıma özelliği zaman içerisinde oturmaya başlayacak. Google Clips sizi, hareketlerinizi, gülümsemenizi ve hatta hayvanlarınızı bile tanıma konumuna erişecek.

7. Apple HomePod

Apple HomePod

Apple’ın herhangi bir ürününün diğer cihazları ile bağlantılı olmaması düşünülemezdi. Nitekim HomePod ürünü de hem Siri hem de diğer Apple aletleri ile entegre bir şekilde çalışma özelliğine sahip olacaktır.

8. Tesla Solar Panel

Tesla Solar Panel

Güneş enerjisini elektrik enerjisine çevirme vazifesini üstlenecek olan Tesla Solar Panel bu senenin en çok dikkat çeken teknolojik ürünleri arasında yer alıyor. Mayıs ayında çıkması ile yoğun ilgi odağı olan ürünün kullanım ağı da bir hayli geniş.

9. Red Hydrogen

Red Hydrogen

Titanyum ve alüminyum versiyonu olmak üzere iki farklı çeşide ev sahipliği yapacak olan Red Hydrogen akıllı telefon dünyasında da yeni bir çığır açacak kapasitede olduğunu her noktası ile kanıtlıyor. Öyle ki ürünün kamera özellikleri ile beraber bambaşka bir seviyede yer aldığını da belirtmek gerekiyor.

10. Samsung Galaxy S9

Samsung Galaxy S9

Akıllı telefon dünyasında oluşan yeniliklere kayıtsız kalmayan Samsung firması Galaxy S9 cihazı ile de yine kullanıcılarını mest edecek. Telefonun arkasına yerleştirilmiş olan parmak izi okuyucusu da telefonun en dikkat çekici ayrıntısı.

İlginiz Çekebilir

Martin Luther King

Martin Luther King, Jr., Afrikalı-Amerikalı Baptist papaz ve Amerikan yurttaş hakları hareketi önderi. Dünya genelinde şiddet karşıtı ve ırksal eşitlik görüşleriyle tanınmaktadır ve 1964 yılında Nobel Barış Ödülü'nü kazanmıştır.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu