Instagram takipçi satın al
Haberler

Dünyanın En Pahalı Şiş Kebabı 1 Porsiyon 4 Bin TL

istanbul temizlik şirketi

4000 TL Lik Şiş Kebap

Pahalı yiyecekler satılan restoranlara alışkınız ama bunlar genelde yabancı yiyecekler olduğu için ve genelde tadını bile bilmediğimiz için dikkatimizi çekmiyor fakat bu sefer yiyeceğin tadı hepimizin yakından tanıdığı şiş kebap. 

Londra’da kurulan ve şuanda İngiltere’de 15 şubesi olan Hazev Restaurant’ta  şiş kebap konusunda bir devrim yaşanmış olsa gerek. 1 porsiyonunun fiyatı 925 Sterlin yani 4000 TL civarında. 

Bu konuda fiyatınız neden bu kadar yüksek sorusuna ise alınan cevap dünyanın en iyi şiş kebabı daha iyisini yapan varsa ben 1000 sterlin veririm oldu. Bunu bizim adana ve urfalı ustalarımız duymaz inşallah.

Fiyatın yüksek olmasının diğer bir faktörü ise kullanılan malzemelerin kaliteli ve oldukça pahalı olması. Özetlersek en iyi sebzeler, 25 yıllık bir sirke, dünyanın en iyi eti olarak kabul edilen Japon Wagyu sığırının etinin ve kuzu göbeği mantarının kullanılması.

Kebap için kullandığı zeytin yağının litresi 163 TL, sirkenin ise sadece 10 cl si 785 TL diye söylediğinde zaten fiyat ortaya çıkıyor.

Bize kolay gelsin demek düşer ama Türkiye’de olsa bizde ki jet sosyete sayesinde oradan daha çok iş yapacağı kesin.

En pahalı şiş kebap

En pahalı şiş kebap

En kaliteli şiş kebap

En kaliteli şiş kebap

En iyi şiş kebap

En iyi şiş kebap

İlginiz Çekebilir

Ömer Gül

Kocaeli Üniversitesi Halkla ilişkiler bölümünden mezunum. Türkiye genelinde yaşanan olayları takip ederim, aynı zamanda teknolojik gelişmeler ve magazin dünyasıyla ilgili konularda yazmayı da seviyorum. Tarafıma Ogul@gmail.com mail adresimden ulaşabilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu