Instagram takipçi satın al
Haberler

Redmi Note 8 Pro ilk gününde 300 bin adet satıldı

istanbul temizlik şirketi

En iyi fiyat performans akıllı telefonlarını üreten Xiaomi geçen hafta yeni akıllı telefon modeli Redmi Note 8 Pro modelini satışa çıkartmıştı. Yeni model çıktığı ilk gün 300 binden fazla satış yapmayı başardı.

Geçen hafta tanıtılan Xiaomi Redmi Note 8 Pro akıllı telefon 64 MP çözünürlüğündeki kamerası ile dikkatler iüzerine çekmeyi başarmıştı. Telefon piyasaya çıktığı ilk gün ise 300 bin adet satışla rekoru kırmayı başardı.
[irp]

Daha önceki rekor sahibi Redmi Note 7’nin rekorunu kırdı

Helio G90T yonga seti kullanılan Redmi Note 8 Pro da 18W hızlı şarj destekli 4.500 mAh pil bulunuyor. Bir önceki modeli olan Redmi Note 7 modeli ise ilk gün satışında 100 bin adet satmayı başarmıştı. Note 8 Pro ise bu satışı çok kısa sürede 3’e katlamayı başardı. Satış rekoru kırmasının asıl sebebinin ise 200 dolar olan fiyatına rağmen nispeten üst düzey özelliklere sahip olması.
Redmi Note 8 Pro

Redmi Note 8 Pro modelinin bir alt versiyonu olan Redmi Note 8 ise Snapdragon 665 yonga seti kullanılırken yine 18W hızlı şarj ve 48 MP kamera kullanılıyor. Redmi Note 8 fiyatı ise sadece 140 dolar. Satışa çıkan iki versiyonunda sadece Çin’de satıldığını söylememiz gerekiyor. Her iki cihazın dünyanın geri kalanındaki pazara sunulması ise 8 hafta sonra yapılacak.

Redmi Note 8 Pro incelemesi

İlginiz Çekebilir

Serkan Kara

27 Yaşındayım ve Ankara'da yaşıyorum. ODTÜ Bilgisayar Mühendisliği bölümünden mezun oldum, genelde takip ettiğim konularda ki fikirlerimi burada yazılarımla sizlere aktarmaya çalışıyorum.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu