Instagram takipçi satın al
HaberlerYaşamYaşam - insan

Dudak Dolgusu Nasıl Yapılır?

istanbul temizlik şirketi

Barok döneminde güzel kadın küçük ağızlı kadın olarak tabir edilirmiş. Küçük Dudaklar masumiyet sembolü olarak tarihte yer edinmiştir. Taki hayatımıza giren Bridget Bardot ve sonraki dişi ikonların dolgun dudakları karşımıza çıkana kadar. Hangi kadın Angelina Jolie  dudaklarına ve yarattığı etkiye sahip olmak istemez.

Kalın dudakların  yüzü daha genç ve çekici gösterdiği fikri yavaş yavaş yüksek sesle telaffuz edilir oldu. Peki bu konuda elimizden ne gelir ve ne yapmalıyız?

Kozmetik ürünler en kolay ve basit çözüm gibi  gözüküyor. Bu ürünlerin İçeriğinde yer alan c vitaminleri kolajen arttırımını sağlayarak dudaklara geçici dolgunluk kazandırıyor. Kozmetik ürünler anlık bir mutluluk sağlasa da  gece yatarken ince dudaklarıma geri dönmüş oluyoruz.

Uzun soluklu  iyi bir çözüm dermal dolgular günümüzde popülerliğini iyice arttırmış olacak ki burun estetiğinden sonra en çok talep edilen estetik bölgesi dudaklarımız olmuş.

Dudak dolgusu kalıcı olmaması nedeniyle pişmanlık duymayacağımız ve bu yüzden denemekten çekinmeyeceğimiz bir macera olabilir. Etkisi 6 ay ile bir yıl olarak değişen dudak dolguları için özel bir zaman ayırmamıza gerek yok. Çalışan kadınlar öğle tatillerinde dudak dolgusu  yaptırarak  işe tekrar dönebilir.Kendi içeriklerinde yer alan  anestezik madde ile acısız bir güzelliğe sahip olabilirsiniz.

Dermal dudak dolguları abartılı bir görüntü vermezler. Abartılı görüntü genellikle implantlar için geçerlidir. Doktor veya güzellik uzmanı müşterinin talebi doğrultusunda işlemleri uygulayacağından,karar vermeden ve yaptırmadan önce  istediğiniz görüntü konusunda doktorunuzla mutabakata varmanız  karşılacağınız kötü sürprizleri engelleyecektir.

Dudak Dolgusu Nasıl Yapılır?

İlginiz Çekebilir

Yusuf Ömer TÜRK

Ege Üniversitesi Bilgisayara Mühendisliği bölümünden mezun olduktan sonra yazılım geliştirme ve akıllı telefon teknolojilerini yakından takip etmeye başladım. Yeni çıkan veya çıkacak bir çok teknolojik yeniliği dünya ile aynı zamanda sizlere aktarmaya çalışıyorum. Mail adresim: yoturk@gmail.com

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu