Instagram takipçi satın al
Haberler

Dolby Atmos ses özelliğine sahip OnePlus Tv Geliyor

istanbul temizlik şirketi

Çin’in en büyük akıllı telefon üreticilerinden OnePlus, yakın zaman içerisinde televizyon piyasasına girmeye hazırlanıyor. Bu ay sonunda OnePlus TV tanıtılabilir. İşte detaylar.

Bir süredir OnePlus firmasının akıllı televizyon üreterek, televizyon pazarında yer alacağı ile ilgili haberler çıkmaktaydı. Hatta OnePlus TV‘ye ait bazı özelliklerde internete sızmıştı. Bu özellikler arasında televizyonun 4K çözünürlüğünde ve 55 inç büyüklüğünde bir QLED ekrana sahip olacağı söyleniyordu. OnePlus TV, Amazon’da yer alınca ise televizyon ile ilgili bir çok detay hakkında bilgiye sahip olduk.
Açıklanan özellikler arasında en dikkat çekenler ise toplam 50 watt ses çıkışına sahip 8 hoparlör yer alması ve bulunduğu ortamda en iyi ses deneyimini sunabilmek içinde bu yeni televizyonda Dolby Atmos teknolojisi kullanılacak.
QLED OnePlus TV özellikleri

OnePlus TV, OnePlus 7T akıllı telefon ile birlikte tanıtılabilir

OnePlus TV’nin resmi çıkış tarihi ile ilgili henüz net bir bilgi bulunmuyor fakat yeni akıllı televizyonun, 26 Eylül tarihinde tanılacak olan OnePlus 7T modelinin tanımını için yapılacak olan etkinlik sırasında OnePlus TV’nin de tanıtılacağı iddia ediliyor. Televizyonla ilgili en önemli detaylardan biriside Android TV işletim sistemine sahip olacak.

İlginiz Çekebilir

Murat Dere

Ankara Üniversitesi Siyasal Bilgiler Fakültesi İktisat Bölümünü bitirdikten sonra çeşitli alanlarda çalıştıktan sonra kendimi ekonomi ve siyaset konusunda geliştirdim. Bu konularda severek ve tarafsız olarak okuyuculara haberler paylaşmaya çalışıyorum.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu