Instagram takipçi satın al
HaberlerListelerSinemaSinema - TvTV YayınlarıVideolar

Disney+ yeni dizisi WandaVision için ilk fragmanını yayınladı

Disney+'ta yayınlanancak Marvel sinematik evreni dizilerinden ilki olacak olan WandaVision'a ait olan ilk fragmanı yayınladı. Dizi Aralık ayında çıkacak.

istanbul temizlik şirketi

Digital yayın platformu Disney Plus yayın hayatına hızlı giriş yapmış ve özgün içerikleriyle dikkat çekmeyi başarmıştı. Disney+ platformunda en çok beklenen içerikler kesinlikle Marvel sinematik evrenindeki kahramanlar için hazırlanacak diziler geliyordu. Bunların arasında ilki Aralık 2020’de yayınlanacak WandaVision dizisi oldu.

Disney+, WandaVision dizisini anlatan 80 saniyelik kısa bir fragman yayınlandı. Yayınlanan fragman biraz ilginç olmuş diyebiliriz.

wandavision fragmanı izle

Yayınlanan dizi fragmanını izleyince Disney alıştığımız marvel sinematik evrenine kendi yorumlarını da katacak gibi görünüyor. Dizinin konusu olarak Wanda ve Vision’ın birlikte gümüz ile geçmiş arasında gidip geldiğini görüyoruz. Wanda karakterini çizgi romanlardan bilenler onun zamanı bükme gücünün olduğunu bileceklerdir. Bu gücünü nedense Yenilmezler serisinde hiç görmedik.

WandaVision için Disney’in yayınladığı açıklama:

“Elizabeth Olsen ve Paul Bettany’nin başrollerinde yer aldığı “WandaVision”, Disney+’ta yayınlanacak olan Marvel Stüdyoları dizilerinin ilki olacak. Klasik televizyon ve Marvel Sinematik Evreni’nin bir karışımı olan dizide Wanda Maximoff ve Vision’ın ilginç hikayeleri anlatılıyor. Kenar bir mahallede ‘ideal hayatlar’ yaşadığını sanan iki süper güçlü karakter, aslında hiçbir şeyin göründüğü gibi olmadığının farkına varacak.”

İlginiz Çekebilir

Ömer Gül

Kocaeli Üniversitesi Halkla ilişkiler bölümünden mezunum. Türkiye genelinde yaşanan olayları takip ederim, aynı zamanda teknolojik gelişmeler ve magazin dünyasıyla ilgili konularda yazmayı da seviyorum. Tarafıma Ogul@gmail.com mail adresimden ulaşabilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu