Instagram takipçi satın al
HaberlerTV Yayınları

Dark’ın 3. sezonu yayın tarihi belli oldu, ilk fragman yayınlandı

3. sezonu yayınlanacak olan Dark dizisini yeni sezon ilk fragmanı yayınlandı. Hayranlarının merakla beklediği dizinin 3. sezonu Haziran ayında yayınlanacak.

istanbul temizlik şirketi

Sevilen bilim kurgu dizisi Dark, 2. sezonun sonunda devamını merak edeceğimiz bir final yapmış ve dizinin hayranları tarafından 3. sezonun ne zaman geleceği beklenmeye başlamıştı. Dark dizisi 3. sezonunun yayın tarihi ve yeni sezona ait teaser bugün Netflix tarafından yayınlandı. Dark dizisi 3. sezonu 27 Haziran 2020 tarihinde izleyici ile buluşacak.

Dark'ın 3. sezonu yayın tarihi belli oldu, ilk fragman yayınlandı

Son döngü başlıyor ifadesiyle başlayan 3. sezonun teaserında çok fazla detaya yer verilmezken, bu ifadeden aslında dizinin final sezonu olabileceğini söyleyebiliriz. Dark dizisi ilk iki sezonunda bilindik bilim kurgu dizilerinin aksine kafa karıştırmayı başarmış, hatta izleyicilerin bir kısmı elinde kalem kağıtla yaşanan olayları not alarak takip etmişlerdi.

Dark dizisi 3. sezonu 27 Haziran  2020 tarihinden itibaren Netflix üzerinden izlenebilecek.

İlginiz Çekebilir

Ömer Gül

Kocaeli Üniversitesi Halkla ilişkiler bölümünden mezunum. Türkiye genelinde yaşanan olayları takip ederim, aynı zamanda teknolojik gelişmeler ve magazin dünyasıyla ilgili konularda yazmayı da seviyorum. Tarafıma Ogul@gmail.com mail adresimden ulaşabilirsiniz.

2 Yorum

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu