Instagram takipçi satın al
Haberler

Cumhurbaşkanı Erdoğan’dan Türkiye’yi tehdit eden generale sert tepki

istanbul temizlik şirketi
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Türkiye'yi tehdit eden generale sert tepki

Libya Ulusal Ordusu Sözcüsü General Ahmed al-Mesmari geçtiğimiz günlerde Türkiye’nin Libya’da yaşanan çatışmalarda aktif olarak muhaliflere destek verdiğini söyledi ve ardından skandal açıklamalarına devam etti.

General Mesmari konuşmasında,  “Hava Kuvvetleri’ne Libya sularındaki Türk gemi ve teknelerinin hedef alınması yönünde talimat verildi” ifadelerini kullandı.

LİBYA ULUSAL ORDU GENERALİ TÜRKİYE’Yİ TEHDİT ETTİ

Açıklamasında Türkiye’nin muhalif olan Ulusal Mutabakat Hükümeti’ne direk destek verdiğini söyleyen Mesmari “Libya topraklarında tüm Türk vatandaşlarının tutuklanacağını ve Türkiye’den Libya’ya yapılan tüm uçuşların yasaklanacağını” iddia etmişti.

Arab News’te yer alan habere göre ise, Mesmari hafta içerisinde Türk yapımı bir insansız hava aracını kendileri tarafından düşürüldüğünü iddia etti.

ERDOĞAN: EĞER BÖYLE BİRŞEY VARSA GEREKEN TEDBİRLERİ ALIRIZ

Japonya’da düzenlenen G-20 zirvesine katılan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan bu konuda kendisine yöneltilen soruya  “Bana bu yönde ulaşan bir bilgi yok. Yani Hafter tarafından böyle bir talimat varsa inceletiriz. Zaten bu konularla ilgili gerekli tedbirlerimiz alındı. Bundan sonrada gerekirse farklı tedbirleri alırız” diyerek cevap verdi.

İlginiz Çekebilir

Ömer Gül

Kocaeli Üniversitesi Halkla ilişkiler bölümünden mezunum. Türkiye genelinde yaşanan olayları takip ederim, aynı zamanda teknolojik gelişmeler ve magazin dünyasıyla ilgili konularda yazmayı da seviyorum. Tarafıma Ogul@gmail.com mail adresimden ulaşabilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu