Instagram takipçi satın al
HaberlerTV Yayınları

Çukur dizisi sezon finali mi yaptı?

Show TV ekranlarında yayınlanan fenomen dizi Çukur'un bu sezon yeni bölümü çekilecek mi sorusu çok merak ediliyordu. Ay Yapım gerekli açıklamayı yaptı.

istanbul temizlik şirketi

Show TV ekranlarında yayınlanan ve yayınlandığı günde reyting rekorlarını elinde bulunduran Çukur dizisi, koronavirüs pandemisi sebebiyle yeni bölüm çekimlerine ara vermişti. Kadrosunda Perihan Savaş, Aras Bulut İynemli ve Erkan Koçak Köstendil gibi yıldız oyuncuların yer aldığı fenomen dizisinin yeni bölümünün çekilip çekilmeyeceği en çok merak edilen konulardan birisiydi.

Çukur dizisi 3. sezon finali

AY YAPIM AÇIKLADI SEZON FİNALİ YAPILDI

Çukur dizisinin yapımcısı Ay Yapım tarafından yapılan açıklamaya göre Çukur dizisi 3. sezon finali yapıldı ve Çukur dizisi 4. sezon çekimlerine ise Temmuz ayı sonunda veya Ağustos ayında başlanacak.

ÇUKUR SON BÖLÜMDE NELER OLDU?

Çukur dizisinin 4. sezonunda Koçovalılar artık yeni düşmanları olan Arık Böke Erdenet’e karşı mücadele verecekler. Bakalım daha neler göreceğiz.

İlginiz Çekebilir

Murat Dere

Ankara Üniversitesi Siyasal Bilgiler Fakültesi İktisat Bölümünü bitirdikten sonra çeşitli alanlarda çalıştıktan sonra kendimi ekonomi ve siyaset konusunda geliştirdim. Bu konularda severek ve tarafsız olarak okuyuculara haberler paylaşmaya çalışıyorum.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu