Instagram takipçi satın al
HaberlerListeler

Facebook Messenger Sohbetlerinde de Reklam Gösterecek

istanbul temizlik şirketi
Facebook Messenger Sohbetlerinde de Reklam Gösterecek

2 Milyarı geçen kullanıcı sayısıyla dünyanın en büyük sosyal paylaşım platformu olan Facebook üzerinde sohbet için kullanılan Facebook Messenger kullanıcılarına sohbet aralarında reklam gösterme çalışmalarına bir süre önce başlamış ve ilk başta Tayland ve Avustralya üzerinde kullanıcılarında denemeler yapıyordu. Sistemin test aşaması tamamlandığı ve artık bu hizmetin bütün dünya genelinde Messenger kullanıcılarının hizmetine sunacağını duyurdu.

Facebook Messenger Reklamları kullanıcıların ilk başlarda pek hoşuna gitmese de mecburen alışmak zorunda olduğu bu sistemde reklamların kaç adet gösterileceği ise kullanıcıların sohbet uzunluğuna ve kullanılan cihazın ekran büyüklüğü ile pixel oranına göre değişecek. Kim ne kadar çok konuşursa o kadar reklam görecek modeli üzerine kurulu olan sistemde reklam içerikleri ise sohbette geçen konuşmalara göre değil tamamen Facebook üzerindeki etkileşimlerine göre seçileceği belirtilse de bu ne kadar inandırıcı olur orasını tam bilemiyoruz. Sistem gelince bir kaç deneme ile zaten tam çalışma sistemi öğrenilmiş olur.

Facebook Messenger’a nasıl reklam verilir?

Önümüzdeki aydan itibaren satışa sunulmaya başlayacak olan Facebook Messenger reklam alanı satışları, Ads Manager ile Power Editor üzerinde yapılacak ve isteyenler buralardan reklam alımı yapabilecekler. Fiyatları konusunda ise henüz tam bir netlik söz konusu değil.

İlginiz Çekebilir

Martin Luther King

Martin Luther King, Jr., Afrikalı-Amerikalı Baptist papaz ve Amerikan yurttaş hakları hareketi önderi. Dünya genelinde şiddet karşıtı ve ırksal eşitlik görüşleriyle tanınmaktadır ve 1964 yılında Nobel Barış Ödülü'nü kazanmıştır.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu