Instagram takipçi satın al
Teknoloji

Casio’dan yeni akıllı saat modeli PRO TREK WSD-F21HR

istanbul temizlik şirketi

Saat denince akla gelen ilk firmalardan birisi olan Casio, dış mekanlarda kullanılabilirliği artıran yeni akıllı saati PRO TREK WSD-F21HR i tanıttı. Cihazın özellikleri ve fiyatı belli oldu.

Rakiplerine kıyasla yüksek fiyat etiketi

Akıllı saat modellerini yakından takip ediyorsanız Casio’nun daha önce satışa çıkarttığı PRO TREK serisinden haberiniz vardır. Bilmeyenler için ise spor yaparken ve zorlu doğa koşullarında kullanım için hazırlanmış PRO TREK serisi bu alanda rakiplerinden bir adım önde olmayı başarmıştı. Bu serisine dahil ettiği en yeni üyesi WSD-F21HR modeli ise önceki versiyonlardan bir adım dha ileri giderek anlık ölçüm yapan yerleşik kalp atış hızı monitörüne sahip.  Yeni eklenen bu özellikle birlikte egzersiz ve spor yaparken anlık olarak kalp atış hızınızı takip edebiliyorsunuz.
Casio WSD-F21HR

 

Casio Pro Trek WSD-F21HR Fiyatı ne kadar?

Yeni tanıtılan Casio Pro Trek WSD-F21HR modelinde Wear OS işletim sistemi kullanılıyor ve burada yer alan bir çok uygulama akıllı saattede yer alıyor. Ayrıca Activity App uygulaması sayesinde çevrimdışı haritalar ve GPS ile koşu aktivitelerinizi de takip edebiliyorsunuz. Casio Pro Trek WSD-F21HR satış fiyatı ise 499 dolar olarak belirlenmiş.

Belirtlenen fiyatı rakiplerinden bir hayli yüksek olduğunu söyleyebiliriz. Ülkemizde nasıl bir fiyat politikası izleyecekleri ise henüz belli değil.

İlginiz Çekebilir

Ömer Gül

Kocaeli Üniversitesi Halkla ilişkiler bölümünden mezunum. Türkiye genelinde yaşanan olayları takip ederim, aynı zamanda teknolojik gelişmeler ve magazin dünyasıyla ilgili konularda yazmayı da seviyorum. Tarafıma Ogul@gmail.com mail adresimden ulaşabilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu