Instagram takipçi satın al
HaberlerListeler

Vivo Z3x Teknik Özellikleri ve Fiyatı Belli Oldu

istanbul temizlik şirketi
Vivo Z3x Teknik Özellikleri ve Fiyatı Belli Oldu

Vivo 2019 yılı içerisinde en çok akıllı telefon piyasaya süren markaların başında geliyor. Son olarak tanıttığı Vivo Z3x ile ürün yelpazesine bir yeni model daha eklemiş oldu. Vivo Z1 modelinin geliştirilmiş versiyonu olan akıllı telefon rakiplerine oranla biraz daha ucuz olan orta sınıfta yer alacak bir akıllı telefon.

Vivo Z3x modeli üzerinde çentik olan 2280 x 1080 piksel çözünürlüğüne sahip 6.26 inç Full HD+ LCD ekran ve Snapdragon 660 yonga setiyle gelecek. Ayrıca akıllı telefonda 4 GB RAM kullanılıyolur. 64 GB depolama alına sahip telefon microSD kart desteği sayesinde 256 GB’a kadar depolama alanına sahip olabilecek.

Vivo Z3x fiyatı ne kadar?

Arka kısmında biri 13 MP diğeri ise 2 MP sensörlere sahip çift kamera kullanılan Vivo Z3x’in ön kısmında ise 16 MP çözünürlüğünde AR modu, güzellik modu, dinamik mod ve selfie portre modu gibi bir çok özelliğe sahip kamera yer alıyor. 3.260 mAh bataryadan güç alan telefon kutusundan Android 9 Pie işletim sistemi ve Funtouch OS 9 arayüz ile çıkacak. 8 Mayısta raflarda yerini alacak olan Vivo Z3x fiyatı ise sadece 180 dolar. 

Vivo Z3x modeli Mor, kırmızı ve siyah olmak üere üç renk olarak üretilecek. Özellikleriyle orta sınıf bir telefona göre çok şey vaadederken, fiyatıyla rakipleriyle kıyasıya rekabet içerisinde olacağını söyleyebiliriz.

İlginiz Çekebilir

Martin Luther King

Martin Luther King, Jr., Afrikalı-Amerikalı Baptist papaz ve Amerikan yurttaş hakları hareketi önderi. Dünya genelinde şiddet karşıtı ve ırksal eşitlik görüşleriyle tanınmaktadır ve 1964 yılında Nobel Barış Ödülü'nü kazanmıştır.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu