Instagram takipçi satın al
Ekonomi ve FinansHaberler

Bu geceden geçerli LPG fiyatlarına 22 kuruş indirim yapıldı

istanbul temizlik şirketi

Dolarda yaşanan düşüşle birlikte bu gece yarısından itibaren geçerli olmak üzere LPG otogaz fiyatlarına 22 kuruş indirim yapılacağı Enerji Petrol Gaz İkmal İstasyonları İşveren Sendikası tarafından duyuruldu.

EPGİS’in açıklamasında şu ifadeler yer alıyor:

“Akaryakıt fiyatlarında indirim, 02/08/2019 tarihinde geçerli olmak üzere LPG Otogaz’da 22 KRŞ/LT pompa fiyatlarında indirim gerçekleşmiştir.”

İNDİRİMİN ARDINDAN YENİ LPG OTOGAZ FİYATLARI

Gece yarısı yapılacak indirimin ardından İstanbul’da 3,60 TL olan LPG otogaz litre fiyatı 3,38 TL ye gerilerken, Ankarada 3,61’den 3,39 TL’ye, İzmir’de ise 3,54 TL olan LPG otogaz litre fiyatı 3,32 TL’ye düşecek.

Bu fiyatlar ortalama fiyatlar olurken, il merkezlerinde istasyonların kampanyalarına göre fiyatlar farklılık gösterebiliyor. İstanbul’da 3,09 TL ye satılan istasyonlarda fiyatın 3 TL’nin altına düşmesi bekleniyor.

İlginiz Çekebilir

Murat Dere

Ankara Üniversitesi Siyasal Bilgiler Fakültesi İktisat Bölümünü bitirdikten sonra çeşitli alanlarda çalıştıktan sonra kendimi ekonomi ve siyaset konusunda geliştirdim. Bu konularda severek ve tarafsız olarak okuyuculara haberler paylaşmaya çalışıyorum.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu