Instagram takipçi satın al
Kültür - SanatHaberler
Trend

Küçük Şairler Büyük Şiirler

İstanbul Ataşehir’de bulunan Şehit Öğretmen Hasan Akan İlköğretim Okulu 4/E sınıfı öğrencilerinin yazmış olduğu şiir kitabı yayımlandı. “Küçük Şairler Büyük Şiirler”

istanbul temizlik şirketi

İstanbul Ataşehir’de bulunan Şehit Öğretmen Hasan Akan İlköğretim Okulu 4/E sınıfı öğrencileri ilk okulda 2. sınıfta öğretmenlerinin isteği üzerine şiir defteri alarak kendi şiirlerini yazmaya başladılar. Bu yıl artık mezun olmaya hak kazanan genç şairler kendi yazdıkları şiirlerden oluşan bir şiir kitabı yazdılar.

13.06.2022 tarihinde okullarında yapacakları imza gününde kitaplarını imzalayarak ailelerine ve sevdiklerine dağıtacak olan bu 34 küçük şairin kitabında neler yok ki. Bir dinozora yazılmış şiir, yemeklere yazılmış şiirler, sebze meyvelere yazılmış şiirler, oyuncaklar için de tabi ki şiir yazmışlar. Özel günler içinde şiir yazan küçük şairler 23 Nisan, 19 Mayıs, 30 Ağustos gibi günlerin yanında Atamız içinde bir çok şiire kitaplarında yer vermişler.

Eser Adı: Küçük Şairler Büyük Şiirler
Yazar Adı: 4-E Sınıfı
Proje Danışmanı: Müge Taşpınar
Türü: Şiir Kitabı
Çıkış tarihi: Haziran 2022
Kitap Tanıtım Yazısı: İstanbul Ataşehir’de bulunan Şehit Öğretmen Hasan Akan İlköğretim Okulu 4/E sınıfı öğrencilerinin yazmış olduğu şiir kitabı yayımlandı. “Küçük Şairler Büyük Şiirler” ismini alan kitap, 34 sınıf öğrencisinin imzasını taşımaktadır. Ata’ya özlem, kedilerden dinozorlara kadar uzanan hayvan sevgisi, arkadaşlık temalarının da işlendiği kitapta yöresel yemeklerin de vurgulandığı şiirler bulunmaktadır. Dijital baskı ile çıkartılan kitap, çocuklarda şiir sevgisini uyandırmak, yardımlaşarak bir eser meydana çıkarmak ve yıl sonunda herkeste kalabilecek bir anı amacı taşımaktadır. Satış kaygısı olmadan bir kitap çıkarmak hele de 10 yaşındaysan ne kıymetlidir.

Küçük Şairler Büyük Şiirler

Küçük Şairler Büyük Şiirler

İlginiz Çekebilir

Yusuf Ömer TÜRK

Ege Üniversitesi Bilgisayara Mühendisliği bölümünden mezun olduktan sonra yazılım geliştirme ve akıllı telefon teknolojilerini yakından takip etmeye başladım. Yeni çıkan veya çıkacak bir çok teknolojik yeniliği dünya ile aynı zamanda sizlere aktarmaya çalışıyorum. Mail adresim: yoturk@gmail.com

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu