Instagram takipçi satın al
DiğerHaberler

Binali Yıldırım’dan “Teşekkürler İstanbul” pankartları hakkında açıklama

istanbul temizlik şirketi
Binali Yıldırım’dan “Teşekkürler İstanbul” pankartları hakkında açıklama

Seçimlerden gelen son sonuçlara göre İstanbul Büyükşehir Belediye’sinde kazanan ismin Millet İttifakı olmasına rağmen, Cumhur İttifakı’nın başkan adayı Binali Yıldırım’ın yer aldığı “Teşekkürler İstanbul” pankartları hakkında sorulara yanıt alındı. 

Cumhur İttifakı İstanbul Büyükşehir Belediye adayı olan Binali Yıldırım’a pankartlar ile ilgili yöneltilen soruya Yıldırım “Seçimden sonra İstanbullulara teşekkür etmenin anlaşılmayacak nesi var?” şeklinde yanıt verdi.

İstanbul Büyükşehir Belediyesi’nden Dosya Kaçırılması ile İlgili Açıklama Yaptı

İstanbul Büyükşehir Belediyesi’nden dosya kaçırılması iddiası ile ilgili de yöneltilen soruya ise Yıldırım, “İnternet çağındayız. Hiç kimsenin dosya kaçıracak durumu yok. Böyle bir şey yoktur. Bu da halkı galeyana getirmeye yönelik söylemlerden biridir.” cevabını verdi.

Ekrem İmamoğlu’nun Anıtkabir Ziyareti Hakkında da Konuştu

Seçimlerden gelen son sonuçlara göre İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı olarak görünen ancak edilen itirazlar üzerine henüz mazbatası verilmeyen Ekrem İmamoğlu’nun Anıtkabir ziyaretinde, ziyaret defterine “İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı” şeklinde yazılan ibare üzerine de Binali Yıldırım “Bunlar fevkalade yanlış şeyler. Herkes Atatürk’ü ziyaret edebilir. Ancak Anıtkabir defterine ‘İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı’ diye yazmak akla ziyan. Gören de İmamoğlu 2 kat oy aldı zanneder. Sadece bizim oylarımız sayılmıyor. Karşı tarafın d haklı oyları sayılıyor.” şeklinde tepki gösterdi.

“Teşekkür etmenin anlaşılmayacak nesi var?”

Seçim sonuçlarına ilişkin basın mensuplarına açıklamalarda bulunan eski Meclis Başkanı Binali Yıldırım, İstanbul’un çeşitli bölgelerinde asılan “Teşekkürler İstanbul” pankartları ile ilgili “181 meclis üyesi kazanmışız karşı taraf 130 tane kazanmış. 25 ilçe kazanmışız. Diğerleri 14 ilçe kazanmış. Yani bunun için teşekkür etmeyeceğiz de üzgünüz mü yazacağız? Seçimden sonra İstanbullulara teşekkür etmenin anlaşılmayacak nesi var?” şeklinde açıklamalarda bulundu.

İlginiz Çekebilir

Murat Dere

Ankara Üniversitesi Siyasal Bilgiler Fakültesi İktisat Bölümünü bitirdikten sonra çeşitli alanlarda çalıştıktan sonra kendimi ekonomi ve siyaset konusunda geliştirdim. Bu konularda severek ve tarafsız olarak okuyuculara haberler paylaşmaya çalışıyorum.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu