Instagram takipçi satın al
HaberlerKültür - Sanat

Beyaz Show izleyicisiyle buluşmak için gün sayıyor

istanbul temizlik şirketi
Beyaz Show izleyicisiyle buluşmak için gün sayıyor

22 yıl boyunca yayınlanan televizyonların fenomen programı Beyaz Show, izleyicilerden gelen yoğun talep nedeniyle artık sahnelerde yer alacak. Programı 22 yıl boyunca sunan Beyazıt Öztürk, Beyaz Show’un sahneye göre düzenlenmiş halini ilk kez Haliç Kongre Merkezi’nde hazırlayacğaı iki gösteriyle izleyiciyle kavuşturacak.

Vakıfbank sponsorluğunda, Poll Production tarafından organize edilecek oyun 13 – 14 Nisan 2019 tarihinde izleyicisiyle buluşacak programda bir birinden eğlenceli skeçler, ünlü konuklar ve sürpriz şovlar yer alıyor.

İzleyiciler eğlenceye doyacak

Haliç Kongre Merkezi’nde Beyaz Show için özel bir konsept sahne hazırlanıyor. Program burada televizyon ekranlarındaki klasik formattan çıkarak daha büyük bir sahne şovu olarak karşımıza çıkacak.  13 Nisan 2019 tarihindeki programda Hakan Altun, Koray Avcı, Merve Özbey, Enis Arıkan, Jessica May gibi ünlü isimler konuk olurken, 14 Nisan daki programda  Oğuzhan Koç, İrem Sak, İbrahim Büyükak, Hakan Altun ve Simge Sağın gibi ünlü isimler konuk olacak. 

İlginiz Çekebilir

Serap Yılmaz

Magazin ve ünlüleri yakından takip eden yazar, Türkiye ve dünya gündeminde yaşanan magazinsel olayları okuyuculara aktarıyor.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu