Instagram takipçi satın al
HaberlerSporTürkiye

Beşiktaşlı futbolcular deprem zedeler için 300 bin TL bağışladı

istanbul temizlik şirketi

Beşiktaş’ın yıldız futbolcusu Burak Yılmaz, Elazığ depremzedelerine yardım amacıyla Acun Ilıcalı tarafından TV8 ekranlarında düzenlenen yardım kampanyasına katıldı.  Burak Yılmaz konuşmasında “Futbolcu kardeşlerimiz ve biz 300.00 TL yardımda bulunuyoruz.” ifadelerine kullanarak Beşiktaşlı futbolcular olarak 300 Bin TL bağışladıklarını belirtti.

Taraflı tarafız herkesin beğenisini kazanan bu yardım için Acun Ilıcalı “Çok teşekkür ediyorum Burak. Bu duyarlılığa sahip olmak çok güzel. Beşiktaş camiasına ne mutlu ki, böyle duyarlı futbolcuları var.” şeklinde teşekkür etti.

Fenerbahçe’li taraftarlarda 1 gün önce kendi sahalarında oynadıkları Başakşehir maçının sonunda yanlarında getirdikleri atkı, bere ve eldivenleri sahaya atarak Elazığ’a gönderirken, Kocaelispor evinde oynadığı maçın bütün gelirini (100 bin TL) deprem zedelere bağışlamıştı.

İlginiz Çekebilir

Ömer Gül

Kocaeli Üniversitesi Halkla ilişkiler bölümünden mezunum. Türkiye genelinde yaşanan olayları takip ederim, aynı zamanda teknolojik gelişmeler ve magazin dünyasıyla ilgili konularda yazmayı da seviyorum. Tarafıma Ogul@gmail.com mail adresimden ulaşabilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu