Instagram takipçi satın al
HaberlerTürkiye

Benzin Fiyatlarına Yeni Bir Zam Kapıda

istanbul temizlik şirketi
Benzin Fiyatlarına Yeni Bir Zam Kapıda

Ülkemizdeki dolar kurunun artışa başlaması üzerine benzine yeni bir zam gündeme geldi.

Artış Bu Gece Pompalara Yansıyacak

Dünya üzerinde benzin ton fiyatının dolar üzerinden hesaplanması üzerine benzine ülkemizde yeni bir zam geliyor. Artışın ise bu gece pompalara yansıması gündemde. Beklenen zam ise 15 kuruş civarlarında.

Petrol Varil Fiyatında Artış

Son dönemde yapılan petrol ihraç eden ülkeler toplantısında petrolün üretim fazlasının arttığı ve bu yüzden de günlük petrol üretiminin bir miktar azalacağı açıklanmıştı. Piyasalara bu haberin de etki yaptığı ve yatırımcıların çekimser davranması ile birlikte fiyatlarda artış görüldüğü tahmin ediliyor.

Ülkemizde gelecek olan zammın İstanbul’dan başlayarak diğer illere yayılması bekleniyor. Bu gece yapılacak olan fiyat artışı ile birlikte araçlarına yarın benzin doldurmak isteyen müşteriler kötü bir sürprizle karşılaşacak gibi. Ardı ardına gelen bu zam haberlerinin ardından tüketiciler ve özellikle taşımacılık yapan ve zorunlu olarak benzin alması gereken kişiler zorluk yaşayacağız yönünde açıklamalar yapıyor.

İlginiz Çekebilir

Serap Yılmaz

Magazin ve ünlüleri yakından takip eden yazar, Türkiye ve dünya gündeminde yaşanan magazinsel olayları okuyuculara aktarıyor.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu