Instagram takipçi satın al
HaberlerListeler

Xiaomi Mi 9’un Çalışır Hali Görüntülendi

istanbul temizlik şirketi

Xiaomi‘nin tepe modeli Mi serisinin yeni üyesi Mi 9 modeli 20 Şubat yarihinde tanıtılacağı açıklandı. Yapılan bu açıklamadan kısa bir süre sonra internette Xiaomi Mi 9’un çalışır haldeki görüntüleri düştü. Daha önce birçok özelliği ortaya çıkan telefonun nasıl görüneceği de kesinlik kazanmış oldu.

Su damlası çentik ile geliyor

Su damlası çentik ile geliyor

Ortaya çıkan görüntülerde daha önceden de iddia edildiği gibi su damlası çentik tasarımımın kullanıldığı görülüyor. 6.4 inç büyüklüğünde AMOLED ekran kullanılan cihaz Gorilla Glass 5 ile koruma altına alınmış. Telefonun arka kısmında ise sol üst kısımda alt alta sıralı olan 3 sensör karşımıza çıkıyor. Bu sensörlerden birisinin 48 MP olacağı ve diğerinin 12 MP çözünürlüğünde olurken, üçüncü kamera ise derinlik algılaması sağlayan ToF sensörü olacak.

Xiaomi Mi 9'un Çalışır Hali Görüntülendi

Sızın görüntülerde bir adet siyah, bir adet ise mavi renkte telefon olduğu görülüyor. Mi 9 tasarımında telefonun sağ kımında güç tuşları ve ses aç/kapa tuşları yer alıyor. Sol kısımda bulunan tul ise sesli asistan için kullanılacak. Xiaomi tarafından geliştirilen XiaoAI, sesli asistan olarak kullanılabilir.  Tabi bu asistanın sadece Çin versiyonlarında kullanılacağı, global versiyonlarda ise Google Asistan kullanılacağı iddia ediliyor.

Telefonun özelliklerinde ise 6 GB RAM ile 128 GB depolama alanı yer aldığı görülüyor.

Xiaomi Mi 9'un Çalışır Hali Görüntülendi

Xioami Mi 9’un diğer özelliklerine bakınca Snapdragon 855 yonga seti, 3500 mAh ve 27 W hızlı şarjlı batarya yer alıyor. Telefon kutusundan Android 9 Pie ile MIUI 10 arayüzüyle çıkacak.

İlginiz Çekebilir

Martin Luther King

Martin Luther King, Jr., Afrikalı-Amerikalı Baptist papaz ve Amerikan yurttaş hakları hareketi önderi. Dünya genelinde şiddet karşıtı ve ırksal eşitlik görüşleriyle tanınmaktadır ve 1964 yılında Nobel Barış Ödülü'nü kazanmıştır.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu