Instagram takipçi satın al
HaberlerTürkiye

Bir Kadın Hayvan Barınağını Basıp Köpekleri Serbest Bıraktı

istanbul temizlik şirketi
Bir Kadın Hayvan Barınağını Basıp Köpekleri Serbest Bıraktı

Yetkililer tarafından henüz ismi açıklanmayan orta yaşlarda bir kadın sabah saatlerinde Bodrum’da bir hayvan barınağını bastı.

Görevliler Zor Anlar Yaşadı

Önce hayvan barınağında bekçilik yapan görevliye saldıran kadın oradakilere zor anlar yaşattı. Görevliyi saf dışı bırakmasının ardından hayvanların yaşamış olduğu alana yönelen kadın birer birer kilitleri kırmaya başladı. Ardından başı boş olarak koşuşturan köpekler ise etrafa yayılmış durumdalar.

100’e Yakın Köpek Barınaktan Kaçtı

Kadının köpeklerin yaşamış olduğu kafes kilitlerini kırması ile birlikte toplamda 100’e yakın köpek serbest kaldı. Barınakta görevli olarak çalışan kişi ise olayın ardından hemen yetkilileri haber vermeyi ihmal etmedi. Şuana kadar köpeklerin 40 tanesi hala dışarıda ancak büyük bir bölümü geri barınağa getirilmiş durumda.

Kadın Serbest Bırakıldı

Olayın ardından yetkililer tarafından göz altına alınan kadın ifadesinin alınmasının ardından serbest bırakıldı. Belediye yetkililerinden gelen açıklamaya göre kadına zamanında müdahale edilemeseydi tehlikeli ve insanlara saldırabilecek köpekler de başıboş kalabilirdi. Hayvanların bakım ve beslenme ihtiyaçlarının karşılandığını belirten ekipler olayın çok yanlış olduğunu söylemekte.

İlginiz Çekebilir

Serap Yılmaz

Magazin ve ünlüleri yakından takip eden yazar, Türkiye ve dünya gündeminde yaşanan magazinsel olayları okuyuculara aktarıyor.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu