Instagram takipçi satın al
TeknolojiHaberler

Reno5 5G ailesinin yeni üyesi Oppo Reno5 K Geliyor

Oppo, Reno5 ailesini yeni bir akıllı telefon modeliyle genişletecek. Webibo'da çıkan bir habere göre, Oppo yakın zamanda Reno5 K adına yeni bir telefonu piyasaya sürmeyi planlıyor.

istanbul temizlik şirketi

Oppo, Reno5 ailesini yeni bir akıllı telefon modeliyle genişletecek. Webibo’da çıkan bir habere göre, Oppo yakın zamanda Reno5 K adına yeni bir telefonu piyasaya sürmeyi planlıyor.

Aslında telefon tam anlamıyla yeni bir model değil, bir önceki model Oppo Reno5 5G‘de kullanılan Snapdragon 765G yonga seti yerine Snapdragon 750G yonga setine sahip modeli olacak.

Oppo Reno5 K Teknik Özellikleri

Oppo Reno5 K Teknik Özellikleri

Tanıtılacak yeni modelde 90 Hz yenileme hızına sahip 6.43 inç büyüklüpünde Full HD+ çözünürlüğünde OLED ekran yer alıyor. Telefonun ön kısmında f/2.4 diyafram açıklığına sahip 32 MP sefie kamerası yer alıyor. Arka kısmında ise bir adet 8 MP ultra geniş açılı kamera, iki adet 2 MP yardımcı sensör ve 64 MP ana kameradan oluşan 4 lü kamera yer alıyor.

Bu modelde Oppo Reno5 5G gibi 8 GB RAM ve 128 GB depolama alanı ve 12 GB RAM 128 256 GB depolama alanına sahip iki farklı model yer alıyordu. K modelinde ise sadece 8/128GB versiyonu olacağı ve bunun için fiyatının uygun olacağı söyleniyor.

Sadece iki farklı renkte piyasaya çıkacak olan akıllı telefonun fiyatının 385 $ dolar olacağı tahmin ediliyor.

Kaynak (Çince)

İlginiz Çekebilir

Serap Yılmaz

Magazin ve ünlüleri yakından takip eden yazar, Türkiye ve dünya gündeminde yaşanan magazinsel olayları okuyuculara aktarıyor.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu