Instagram takipçi satın al
HaberlerTV Yayınları

Avengers Endgame hasılat rekoru kırdı

istanbul temizlik şirketi
Avengers Endgame hasılat rekoru kırdı

Vizyona ilk çıktığı günden beri tüm dünyada ilgi ile karşılaşan Avengers Endgame, yapımcısına kazandırmaya devam ediyor. 25 Nisan 2019 tarihinde vizyona giren film, şimdiden 2 milyar doların üzerinde gişe hasılatıyla birçok alanda rekor kırmayı başardı. Özellikle Asya ülkelerindeki insanların ilgisini çekmeyi başaran filmi izlemek için insanlar adeta kuyruk olmuş durumda. Dünyaca ünlü bir serinin son filmi olmasıyla da dikkatleri çekmeyi başaran filmi izlemek için insanlar aylardır sabırsızlanmaktaydı. Bu sayede Avengers Endgame 2 milyar dolar gişe hasılat sayısına en kısa sürede erişen film olarak rekor kırmış oldu.

Şu anki net gişe hasılatı 2.2 milyar dolar olan filmin bu rakamı daha da arttırması bekleniyor. Bir süre daha vizyonda kalacak olan filmin dünya genelindeki tüm vizyona girmiş eski filmler arasında da birinci sıraya gelmesi de yine beklenenler arasında. Bunun sebebi olarak da uygulanan başarılı reklam politikası örnek gösteriliyor. Film ekibi tarafından zaman zaman basına yapılan gizemli açıklamalar sayesinde film daha vizyona girmeden aylar önce bile sosyal medyada gündeme gelmeyi defalarca başardı. Bu sayede filmin daha önceki serilerini izlemeyenler bile filmi beklemeye başladı.

Hasılatlarla kendisine büyük bir ekonomik güç sağlayan yapımcı Marvel bu yaz Spider Man Far From Home filmi ile izleyicilerin karşısına gelecek. Avengers Endgame kadar beklenti olmasa da yine bu filmin de 1 milyar barajını aşması bekleniyor.

İlginiz Çekebilir

Serap Yılmaz

Magazin ve ünlüleri yakından takip eden yazar, Türkiye ve dünya gündeminde yaşanan magazinsel olayları okuyuculara aktarıyor.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu