Instagram takipçi satın al
HaberlerMagazinÜnlüler

Askere giden Çağatay Ulusoy’un kamuflajlı fotoğrafı ortaya çıktı

istanbul temizlik şirketi

Daha önce birliğine teslim olmadan önceki asker tıraşı görüntüleri ortaya çıkan Çağatay Ulusoy’un kamuflajlı fotoğrafları görüldü.

En son dijital yayın platformu Netflix’in yerli yapımı Hakan: Muhafız dizisinde izleyici karşısına geçen Çağatay Ulusoy’un da son çıkan bedelli askerlikten yararlandığı biliyordu. Geçtiğimiz günlerde günlerde birliğine teslim olan yakışıklı oyuncunun üzerinde kamuflaj olduğu ilk fotoğrafı sosyal medyada hızla yayıldı.

Askere gitmeden önceki son dönemlerde aldığı kilolarla ve uzun sakallarıyla dikkat çeken genç oyuncu, askere gitmeden önce asker tıraşı olmak için kendi kuaförüne gitmiş ve buradan fotoğraf paylaşmıştı.  Hayranları bu olayı bile günlerce konuşurken, sosyal medyada son yayılan fotoğraf ise Ulusoy ve bir asker arkadaşının birlikte kamuflajlı olarak çekildiği fotoğraf oldu.

Hayranları bu fotoğrafı kısa sürede binlerce kez paylaşırken aynı zamanda Instagram’da da binlerce yorum aldı. Hayranlarının büyük bir çoğunluğu fotoğraf hakkında olumlu yorum yaptılar.

Çağatay Ulusoy askerlik fotoğrafı

çağatay ulusoy asker tıraşı fotoğrafı

İlginiz Çekebilir

Sevda

1990 Antalya doğumluyum, magazin, sinema haberlerini yakından takip eder, onlar hakkında güncel haberler ve içerikler yayınlıyorum. Sozturk@gmail.com adresinden tarafıma ulaşabilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu