Instagram takipçi satın al
HaberlerListeler

Apple Watch Series 4 özellikleri, satış fiyatı ve satış tarihi

istanbul temizlik şirketi
Apple Watch Series 4 özellikleri, satış fiyatı ve satış tarihi

Apple’ın patronu Tim Cook her etkinlikte olduğu gibi yine sahneye çıktı. “Bugün size en kişisel ürünlerimizden ikisini anlatacağız … O halde Apple Watch ile başlayalım.” sözleriyle konuşmasına başlayan Cook, Apple Watch’u bir sonraki seviyeye taşıyoruz dedi. Ve Apple Watch Series 4 tanıtılan ilk Apple ürünü oldu. Ekran artık yüzde 30 daha geniş.

Apple Watch Series 4 özellikleri ve satış fiyatı

Apple Watch Series 4 hangi özelliklere sahip?

Apple Watch Series 4 fiyatı ne kadar? Apple Watch Series 4 Türkiye’de ne zaman satışa çıkacak ve kaç liradan satılacak?

Apple’ın yeni akıllı saatinin ekranı yüzde 30 daha geniş olacak. Artık fotoğraflar, takvim ve haritalarda daha fazla bilgi görülebilecek. Saat yüzüne kişi ekleyip, kişilere tek dokunuşla ulaşılabilecek. Yeni saat yüzleri, ateş, su ve buhar, ekranla etkileşim halinde olurken, tasarımın yanında donanım konusunda da Apple cömert davranarak, hoparlörleri de yeniden yapılandırarak kullanıcılara çok daha kaliteli ve yüksek ses sunuyor.

Apple Watch Series 4 (Apple akıllı saat 4 serisi) tasarımı ve performans nasıl?

Apple Watch 4 Series’te arka yüz siyah seramik ve safir kristalden yapılmış. Bu sayede radyo dalgaları arkadan da geçebiliyor. Series 4, S4 yongasıyla geliyor. S4’ün içerisinde çift çekirdekli bir 64-bit işlemci ve yeni bir GPU var. Tüm bunlar iki kat daha hızlı performans anlamına geliyor.

Yeni nesil ivmeölçer ve jiroskop, günlük etkinliklerden yüzmeye birçok etkinliği algılayabiliyor. Saat düştüğünüzü algılarsa size acil arama yapmayı öneriyor. Düşük kalp ritmi iyi bir şey ancak aşırı düşük kalp ritmi, sorunların işaretçisi olabilir. Bu durumda Apple Watch’ınız sizi uyarıyor. Bunun yanında kalp ritmindeki uyumsuzluklar da izleniyor.

Uygulamayı açıp parmağınızı digital crown üzerine koyduğunuzda dahili elektrotlar, kalp ritminizden kaynaklanan elektrik dalgalanmalarını algılıyor ve bunları işleyerek size kalp ritmi analizi sunuyor. Tüm EKG kayıtları, Health uygulamasında tutuluyor.

Apple’ın yeni akıllı saati hangi özelliklere sahip?

-S4 yongası yer alıyor

– çift çekirdekli bir 64-bit işlemcili CPU var

-İki kat daha hızlı

– Yeni nesil ivmeölçer ve jiroskop

– Saat düştüğünüzü algılarsa size acil arama yapmayı öneriyor.

– Düşük kalp ritmi iyi bir şey ancak aşırı düşük kalp ritmi, sorunların işaretçisi olabilir. Bu durumda Apple Watch’ınız sizi uyarıyor. Bunun yanında kalp ritmindeki uyumsuzluklar da izleniyor.

Apple Watch Series 4 satış fiyatı 

Yeni saatlerin fiyatları da belli oldu. GPS’li modelin fiyatı 399 dolardan başlıyor. Mobil bağlantılı model ise 499 dolar.

Apple Watch Series 4 ne zaman satışa çıkacak?

Apple Watch Series 4 ile birlikte işletim sistemi olan watchOS 5, 17 Eylül’de yayınlanacak. Saat için siparişler Cuma günü verilebilecek, sevkiyat 21 Eylül’de başlayacak.

İlginiz Çekebilir

Martin Luther King

Martin Luther King, Jr., Afrikalı-Amerikalı Baptist papaz ve Amerikan yurttaş hakları hareketi önderi. Dünya genelinde şiddet karşıtı ve ırksal eşitlik görüşleriyle tanınmaktadır ve 1964 yılında Nobel Barış Ödülü'nü kazanmıştır.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu