Instagram takipçi satın al
HaberlerPolitika

Ankara’da makam aracı halkın kullanımına sunuldu! Mansur Yavaş’tan açıklama geldi

istanbul temizlik şirketi
Ankara'da makam aracı halkın kullanımına sunuldu! Mansur Yavaş'tan açıklama geldi

Ankara Büyükşehir Belediyesi’ne ait cip tipi makam aracı genç bir çiftin başvurusu üzerine düğün arabası oldu. Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş’ın talimatı ile cipler tasarruf tedbirleri dahilinde ihale yoluyla satışı gerçekleşecek. Araçlar satılana kadar ise maddi durumu iyi olmayan vatandaşların düğünlerinde kullanılacağı bilgisi paylaşıldı.

MANSUR YAVAŞ’TAN AÇIKLAMA

Sosyal medya üzerinden Gazeteci Uğur Dündar’ın Mansur Yavaş’ı etiketliyerek yaptığı ‘Helal Olsun’ yorumuna, cevap veren Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş, “Değerli ilginiz ve desteğiniz için teşekkürlerimi sunuyorum. Bizler vatandaşlarımıza Ankara’yı dünyanın gözde başkentlerinden biri yapma sözünü verdik. Artık halktan faydalanan bir belediye yok, belediyeden faydalanan hemşehrilerimiz var” dedi.

Ankara'da makam aracı halkın kullanımına sunuldu! Mansur Yavaş'tan açıklama geldi

Gazetecilerle geçtiğimiz aylarda biraraya gelen ve soruları cevaplayan Mansur Yavaş belediyeye ait dört cipin olduğunu bu ciplerden zırhlı olan cip dahil üçünün eski belediye başkanı Melih Gökçek’e tahsis edildiğini açıklamıştı. Yavaş, “Dört cip var biri zırhlı, yaklaşık değerleri 1 milyon. Üçü Gökçek’e tahsis edilmiş. İade istedik, ikisi geldi personelleriyle birlikte. Satacağız. İhtiyacımız yok. Zırhlı araç kendisinde kaldı, iki personelle” ifadelerini kullanmıştı.

İlginiz Çekebilir

Yusuf Ömer TÜRK

Ege Üniversitesi Bilgisayara Mühendisliği bölümünden mezun olduktan sonra yazılım geliştirme ve akıllı telefon teknolojilerini yakından takip etmeye başladım. Yeni çıkan veya çıkacak bir çok teknolojik yeniliği dünya ile aynı zamanda sizlere aktarmaya çalışıyorum. Mail adresim: yoturk@gmail.com

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu