Instagram takipçi satın al
HaberlerTürkiye

Ankara’da ki Korkunç Patlama Çok Sayıda Kişi hayatını Kaybetti ve Yaralılar Var

istanbul temizlik şirketi
Ankara'da ki Korkunç Patlama Çok Sayıda Kişi hayatını Kaybetti ve Yaralılar Var

Ankara’da Yaşanan patlamada Çok sayıda ölü ve yaralı var

Patlama saat 18.45 sıralarında meydana geldi. Patlama sesi, şiddeti nedeniyle Ankara’nın bir çok bölgesinden duyuldu.

Patlama, Ankara’nın göbeği konumunda olanKızılay Meydanı’nda Güven Park’ın olduğu noktadaki otobüs duraklarında meydana geldi. Bu nokta, otobüs, minibüs ve Ankaray ve metro istasyonları bölgesinde olması nedeniyle Ankara’nın kalabalık noktalarından birini oluşturuyor. Patlama bölgesinin biraz ilerisinde Yargıtay, Milli Eğitim Bakanlığı ile eski Başbakanlık Binası bulunuyor.

Patlamanın ardından Kızılay’a açılan bulvar ve yollar trafiğe kapatıldı. Çok sayıda ambulans olay yerine sevk edildi. Şu anda yaralılara müdahale ediliyor. Polis, güvenlik çemberi oluşturdu.

Patlamanın bomba yüklü araçla yapılmış olacağı üzerinde duruluyor. Patlamadan bazı otobüs ile araçlar ciddi ölçüde etkilendi. Araçlarda önemli hasarlar olduğu görüldü.

Patlama noktasında olay yerinde 34 kişini hayatını kaybettiği belirtiliyor. Ölü sayısının artmasından endişe ediliyor.

Ankara kızılay meydanına yakın güven park’ın hemen yanında saat 18:45 de şiddetli bir patlama meydana geldi. Vatandaşlar bu patlama sesinin Ankara’nın çeşitli bölgelerinden duyulduğunu belirttiler.

Ankaranın tam göbeği diye bileceğimiz Güven park ta bulunan otobüs duraklarının orası aynı zamanda minibüs, metro ve ankaray istasyonlarının hepsini kesişme noktası. Ayrıca patlama noktasının biraz ilerisinde ise Yargıtay, eski başbakanlık binası ve Milli eğitim bakanlığı binaları yer almaktadır.

Patlamanın ardından bütün bağlantı yolları trafiğe kapatıldı. Olay yerine çok sayıda ambulans ve itfaiye sevk edildi. Olayda hayatını kaybeden kişi sayısı ilk belirlemelere göre 5 kişi olarak belirtilirken yaralı sayısı hakkın tam bilgi henüz verilemedi.

Patlama hakkında yayın yasağı getirildiği için daha fazla bilgi verilemiyor malesef.

İlginiz Çekebilir

Serap Yılmaz

Magazin ve ünlüleri yakından takip eden yazar, Türkiye ve dünya gündeminde yaşanan magazinsel olayları okuyuculara aktarıyor.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu