Instagram takipçi satın al
Haberler

Amerika Yeni Vize Randevusu İçin Tarih Verdi

istanbul temizlik şirketi

Amerika Yeni Vize Randevusu İçin Tarih Verdi

ABD’nin Türkiye Büyükelçiliği’nin bugün yaptığı açıklamaya göre, 2019 yılının Ocak ayına kadar vize başvuruları için bol randevu günü kalmamıştır.  Türk vatandaşlarından yeni vize başvurusu yapacak olanlar en erken Ocak 2019 tarihini beklemek zorundalar.

Türkiye’nin dışında yaşayan Türk vatandaşları da vize başvurusu için yine aynı tarihi beklemek zorundalar.  Bununla birlikte hali hazırda ABD vizesi olanlar için ise herhangi bir değişiklik söz konusu değil, vizeleri geçerli ve ABD’ye giriş yapabilecekler.  

Büyük elçiliğin diğer bir açıklaması ise hızlandırılmış vize başvurularının reddedilmesi durumunda, Türk vatandaşlarının ikamet etmeselear dahi başka bir ülkede bulunan ABD Büyükelçiliği’nde başvuruda bulunabilecekleri belirtildi. hali hazırda vize başvurusu bulunan Türkiye vatandaşlarına başvurularının iptal edilmesi durumunda kendilerine haber verileceği, hali hazırda vize başvurusu bulunan Türkiye vatandaşlarına başvurularının iptal edilmesi durumunda kendilerine haber verileceği, ancak, ABD Büyükelçiliği tarafından bir bilgilendirme yapılmadığı sürece vatandaşların başvuru tarihlerinde bir değişim olmayacağına da dikkat çekildi.

İlginiz Çekebilir

Ömer Gül

Kocaeli Üniversitesi Halkla ilişkiler bölümünden mezunum. Türkiye genelinde yaşanan olayları takip ederim, aynı zamanda teknolojik gelişmeler ve magazin dünyasıyla ilgili konularda yazmayı da seviyorum. Tarafıma Ogul@gmail.com mail adresimden ulaşabilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu