Instagram takipçi satın al
HaberlerListeler

Lenovo Z5s kocaman ekran ve 10 GB RAM ile gelecek

istanbul temizlik şirketi
Lenovo Z5s kocaman ekran ve 10 GB RAM ile gelecekDonanimhaber.com

Levono yakın zamanda piyasaya süreceği akıllı telefonun rakiplerinden çok daha büyük ekranı ve çok iyi performansa sahip olacağının ipuçlarını gösteren görselleri yayınladı.  Yayınlanan posterlerden birisinde yeni akıllı telefonun 8GB’dan daha yüksek rami olacağı yani 10 GB RAM ile gelebileceğinin sinyalleri veriliyor.

Çin’li teknoloji devi tarafından yayınlanan görsellerde dikkat çeken bir diğer husus ise Lenovo Z5s modelinin ekranın çentik olabilecek kısmının gizlendiği görülüyor. Daha önce bu telefon ile ilgili çıkan görsellerde akıllı telefondaki selfie kamerasının ekrandaki küçük bir delik şeklinde olacağını gösteriyordu.

Rakip modeller gibi ekran kasa oranı yüksek olması için çok ince çerçevelere sahi telefonun, alt çerçevesi ise biraz kalın gibi görünüyor.  Sadece görsellere bakıldığın telefonun kesinlikle çok iyi bir oyun tecrübesi yaşatacağını söyleyebiliriz.

Lenovo Z5s Teknik Özellikleri

Lenovo Z5s Teknik Özellikleri

Yukarıdaki resimde yer alan yazılarda Çince olarak yeni telefonun RAM’inin 8 GB ‘dan fazla olacağından bahsediyor. 10 GB RAM ile gelecek telefon 2018 yılının Snapdragon 845 yonga seti taşıyan son telefonu olacağını da söyleyebiliriz.

Bunların dışında Lenovo Z5s 6.39 inç gibi devasa bir ekrana 3.210 mAh pile sahip olacak telefon kutusundan Android 9 Pie ile çıkacak. Telefonun arka kısmında üç kamerası ve parmak izi okuyucusunun olması bekleniyor.  Lenovo Z5s Fiyatı ve diğer özellikleriyle ilgili bilgiler için ise biraz daha beklemek gerekecek.

İlginiz Çekebilir

Martin Luther King

Martin Luther King, Jr., Afrikalı-Amerikalı Baptist papaz ve Amerikan yurttaş hakları hareketi önderi. Dünya genelinde şiddet karşıtı ve ırksal eşitlik görüşleriyle tanınmaktadır ve 1964 yılında Nobel Barış Ödülü'nü kazanmıştır.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu