Instagram takipçi satın al
HaberlerTürkiye

Ali Koç 15 Temmuz mesajı yayınladı

istanbul temizlik şirketi

15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü’nün 3. yılında, Fenerbahçe Spor Kulübü Başkanı Ali Koç, 15 Temmuz hain darbe girişimi ile ilgili bir mesaj yayımladı. Mesajında “15 Temmuz, ülkemizi, milletimizi, demokrasimizi, Cumhuriyetimizi, aydınlık geleceğimizi yok etmek isteyen FETÖ terör örgütünün hayata geçirdiği darbe girişimi olarak tarihimize kazınmıştır. Türk Milleti o gün Cumhurbaşkanımızın liderliği ve önderliğinde harekete geçmiş; hükümeti, Cumhuriyetimizin değerlerine bağlı askerleri ve Atamızın ‘Egemenlik kayıtsız şartsız milletindir’ sözleriyle büyük bir sorumluluk yüklediği vatandaşlarıyla, topyekün birlik ve beraberlik içerisinde bu hain saldırıya karşı koymuştur” dedi.

SÖZDE ŞİKE DAVASINADA DEĞİNEN ALİ KOÇ, 15 TEMMUZ ŞEHİTLERİNİ RAHMETLE ANDI.

SÖZDE ŞİKE DAVASINADA DEĞİNEN ALİ KOÇ, 15 TEMMUZ ŞEHİTLERİNİ RAHMETLE ANDI.

“Sözde şike davası ile FETÖ terör örgütüne karşı mücadelenin ilk ateşini yakan ve bu yapılanmaya dair tepkisini tüm camiasıyla karşılarında dimdik durarak gösteren Fenerbahçe Spor Kulübünün bir bireyi olarak tüm camiamız adına söylemek isterim ki; Türkiye Cumhuriyeti Atatürk’ün izinde ilelebet yaşayacak ve bu karanlık terör örgütlerine hiçbir zaman teslim olmayacaktır.”

İlginiz Çekebilir

Serap Yılmaz

Magazin ve ünlüleri yakından takip eden yazar, Türkiye ve dünya gündeminde yaşanan magazinsel olayları okuyuculara aktarıyor.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu