Instagram takipçi satın al
Ekonomi ve FinansHaberler

Akaryakıt fiyatlarında dev indirim

istanbul temizlik şirketi
Son zamanlarda petrol fiyatlarında %30 dan fazla düşüşün ardından gözler ülkemizde akaryakıt fiyatlarında yapılacak indirime çevrilmişti. Son bilgilere göre bu gece yarısından itibaren geçerli olmak üzere benzinde 61 kuruş, motorinde ise 57 kuruş indirim bekleniyor.
benzin indirimi ne zaman

Petrol fiyatları son 3 ayda %60 son 1 haftada ise %30 düştü. Bu hızlı düşüşün ardından biraz toparlanmaya başlasa da akaryakıt fiyatlarında ülkemizde indirim yapılacak. Alınan bilgilere göre ise benzin fiyatına 61 kuruş, motorin fiyatına ise 57 kuruş indirim yapılması bekleniyor. Bu gece yarısından sonra yapılması beklenen indirimin ardından akaryakıt fiyatlarında başka indirim olacak mı merak konusu oldu.

İNDİRİM SONRASI AKARYAKIT FİYATLARI NE KADAR OLACAK?

Bugün itibariyle İstanbul’da benzinin fiytı 6,63 TL iken, motorin fiyatı 6,27 TL. Ankara’da akaryakıt fiyatları benzin 6,71 TL’den motorin 6,33 TL’den satılıyor. İndirim oranı beklentilerin altında kalsa da devamı gelir mi bekleyip göreceğiz.

İlginiz Çekebilir

Ömer Gül

Kocaeli Üniversitesi Halkla ilişkiler bölümünden mezunum. Türkiye genelinde yaşanan olayları takip ederim, aynı zamanda teknolojik gelişmeler ve magazin dünyasıyla ilgili konularda yazmayı da seviyorum. Tarafıma Ogul@gmail.com mail adresimden ulaşabilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu