Instagram takipçi satın al
HaberlerPolitika

AK Partili vekil Züğürt Ağa’ya döndük diyerek Erdoğan’a sitem etti

istanbul temizlik şirketi
AK Partili vekil Züğürt Ağa'ya döndük diyerek Erdoğan'a sitem etti

Cumhurbaşkanı Erdoğan, yenilenen İstanbul seçimlerinin %9 farkla kaybedilmesinin ardından yaptığı istişare toplantılarına devam ediyor. Son olarak alfabetik sırayla Deniz ve Sivas illeri arasında yer alan illerin AKP’li milletvekilleriyle bir araya gelerek seçim değerlendirmesi yapan Erdoğan’ın toplantısı sırasında Kars Milletvekili Yunus Kılıç söz aldı.

Kars Milletvekili yeni sistemden sitemkar bir şekilde şikayetçi olurken, “Bakanlar telefonlarımıza çıkmıyor. Bakanlara ulaşamayınca hiçbir şey yaptıramıyoruz. Milletvekilinin bir ağırlığı kalmadı.” dediği iddia edildi.

ERDOĞAN BU DURUMU İLK TOPLANTIDA BAKANLARA İLETECEĞİNİ BELİRTTİ

Kars Milletvekilinin sözlerinin ardından salonda gülüşmeler olurken, Erdoğan’ın bu şikayeti “İlk kabine toplantısında bakanlara bunu söyleyeceğim” dediği söylendi.

Toplantıda bir başka milletvekilinin seçimin kaybedilmesinde ki başlıca sebeplerin ‘halkla diyalog kopukluğu, emeklilikte yaşa takılanlar ve Suriyeli sığınmacıların’ olduğunu söylediğinde, salondaki başka bir milletvekiline Erdoğan  tarafından “Hiç mi olumlu bir durum yok” sorusu sorulduğu ve milletvekilinin de Olumlu olan şeyleri bütün dünya görüyor.” dediği söyleniyor.

İlginiz Çekebilir

Yusuf Ömer TÜRK

Ege Üniversitesi Bilgisayara Mühendisliği bölümünden mezun olduktan sonra yazılım geliştirme ve akıllı telefon teknolojilerini yakından takip etmeye başladım. Yeni çıkan veya çıkacak bir çok teknolojik yeniliği dünya ile aynı zamanda sizlere aktarmaya çalışıyorum. Mail adresim: yoturk@gmail.com

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu