Instagram takipçi satın al
HaberlerListelerMagazin

Ahmet Kural-Sıla Davası Az Önce Başladı, İşte İlk Bilgiler

istanbul temizlik şirketi
Ahmet Kural-Sıla Davası Az Önce Başladı, İşte İlk Bilgiler

Oyuncu Ahmet Kural ve şarkıcı Sıla Gençoğlu’nun kavgayla biten ilişkileri mahkemeye taşınmıştı. Sıla Ahmet Kural’ın kendisine şiddet uyguladığını iddia ederek dava açtı, “hakaret, tehdit ve kasten yaralama” suçlarından 5 yıla kadar hapis cezası istemiyle yargılanma davası bugün başladı. 

İstanbul 60. Asliye Ceza Mahkemesi’nde görülen ilk duruşmaya taraflar katılım sağladı. 

Davanın müdahili Sıla ve daha önce tanık olmasına karar verilen 3 kişi de duruşmaya katıldı. Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı’nı temsilen bir avukat da duruşmaya geldi.

AHMET KURAL’IN AYLIK GELİRİ!

Kimlik tespiti yapılan Ahmet Kural’ın, aylık net gelirinin 50 bin lira olduğunu, sinema ve reklam gelirleriyle bu gelirin yıllık 2- 2.5 milyon lirayı bulabildiği dava tutanağına yansıdı.

Sıla Gençoğlu’nun da kimlik tespitinin yapılmasının ardından duruşmada sanık Ahmet Kural’ın savunması alındı.

İddianamede Ahmet kural ve 5 farklı tanığın ifadeleri yer alırken, Sıla’nın aldığı darp raporunun İstanbul Adli Tıp Şube Müdürlüğünce incelendiği ve yaralamanın basit tıbbi müdahale ile giderilebilir mahiyette yaralanma olduğu anlaşıldığı kayıtlara geçmişti.

Ahmet Kural’ın, Sıla ile aralarında bir tartışmanın yaşandığını kabul ettiği belirtilen iddianamede, “Sıla’nın evden gitmesini istemem üzerine seslerimizi yükselttik. Fakat tehdit etmedim. Alkollüydük. Birbirimizi kollarından tutarak sarstık. Tartışma 15 dakika sürdü. Birkaç kere yere düştük. Sakinleştikten sonra Sıla evden ayrılırken ‘Seni bitireceğim Ahmet’ dedi” şeklinde ifade vermişti. (DHA)

Duruşma devam ediyor..

Ahmet Kural-Sıla Davası Az Önce Başladı, İşte İlk Bilgiler

İlginiz Çekebilir

Sevda

1990 Antalya doğumluyum, magazin, sinema haberlerini yakından takip eder, onlar hakkında güncel haberler ve içerikler yayınlıyorum. Sozturk@gmail.com adresinden tarafıma ulaşabilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu