Instagram takipçi satın al
HaberlerTürkiyeYaşam

Acun Ilıcalı yardım kampanyasında 41 milyon TL topladı

istanbul temizlik şirketi

Elazığ’da yaşanan deprem felaketinin ardından ülkemizdeki milyonlar tek yürek oldular ve ellerinden geldiği kadarıyla Elazığ ve Malatya’daki deprem zedeler için yardım etmeye çalıştılar. TV8 kanalının sahibi ve yapımcı Acun Ilıcalı’da TV8 ekranlarında başlattığı yardım kampanyası birden çığ gibi büyüdü ve geç saatlere 41 milyon TL’ye ulaşmayı başardı.

Vatandaşların yoğun ilgisinin yanında futbolcular, sanatçılar, iş adamları ve siyasiler gibi bir çok farklı kişi ellerinden geldiği maddi yardımların yanında, bölgede yaşayan çocuklara burs vermek, iş vermek gibi farklı yardımlarda yapacaklarını belirttiler.  Sosyal medyada en konuşulan konuların başında da bu yarım kampanyası geldi.

Size yardım kampanyasına 10 TL katkıda bulunmakta isterseniz DEPREM yazara 1866‘ya gönderebilirsiniz.  Her sms 10 TL değerinde, istediğiniz sayıda sms yollayabilirsiniz.

İlginiz Çekebilir

Serkan Kara

27 Yaşındayım ve Ankara'da yaşıyorum. ODTÜ Bilgisayar Mühendisliği bölümünden mezun oldum, genelde takip ettiğim konularda ki fikirlerimi burada yazılarımla sizlere aktarmaya çalışıyorum.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu