Instagram takipçi satın al
HaberlerListelerSpor

A Milli Takım Moldova’yı 4-0 geçti

istanbul temizlik şirketi
A Milli Takım Moldova'yı 4-0 geçti

Şenol Güneş’in A Milli Takımın başına geçmesi ile birlikte, millilerimiz büyük bir fark gösterdi. EYRO 2020 elemeleri kapsamında oynanan maçta Moldova takımına karşı oynadık. Eskişehir’de gerçekleşen maçta harika atmosferi de yanına alan millilerimiz, Moldova’yı 4-0 gibi ezici bir skorla yenmeyi başardı.

Maçta 4-0 Galip Gelmeyi Başardık

Moldova’ya karşı oynanan maçta ezici bir üstünlükle 4-0 yenmeyi başaran millilerimizin gollerini; Hasan Ali, Cenk Tosun (2) ve Kaan Ayhan attı.

Maçta birçok gol fırsatını kaçırmamıza rağmen rakibe neredeyse hiç atak fırsatı vermeyen millilerimiz skoru daha da ileriye taşıyabilirdi.

Skorun 4-0 gibi ezici bir durumda olduğunu gören Moldova milli takımı ise özellikle maçın son anlarında sert faullere başvurmaya başladı. Maç genelinde çıkan kartların büyük bir bölümü de bu yüzden maçın son anlarında gösterildi.

Gençlerden Büyük Katkı

Milli takımın gençleştirme çalışmalarınca oyunda olan birçok genç isim de kendini gösterme fırsatı buldu. Deneyimli isimlerle birlikte koordineli olarak oynamayı başaran gençler, gelecekte onlara güvenebileceğimizi hissettirdi.

Eskişehir Halkından Büyük Destek

Maçta oyuncuların moralli bir şekilde oynayabilmesi için ihtiyaç duyduğu en önemli şeylerden birisi şüphesiz ki taraftar desteği. Eskişehir’de oynanan maçta millilerimize olan desteklerini son dakikaya kadar eksiltmeyen taraftarların da maçta büyük bir katkısı oldu. Zaman zaman tribünlerden yükselen marş sesleri ise çok güzel görüntülerin ortaya çıkmasına vesile oldu.

İlginiz Çekebilir

Serap Yılmaz

Magazin ve ünlüleri yakından takip eden yazar, Türkiye ve dünya gündeminde yaşanan magazinsel olayları okuyuculara aktarıyor.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu