Instagram takipçi satın al
Haberler

90 Hz Super AMOLED ekrana sahip Realme X50 Pro

istanbul temizlik şirketi

Çin’in en büyük akıllı telefon üreticilerinden birisi olana Realme yeni tepe modelinin tanıtımına hazırlanıyor. Adının Realme X50 Pro olacağı belli olan telefonda kullanılan 90 Hz süper AMOLED ile dikkat çekmeyi başardı.

24 Şubat 2020 tarihinde tanıtılması beklenen Realme X50 Pro modelinde daha önce 65W SuperDart diye isimlendirilen hızlı şarj teknolojisinin kullanılacağı söylenmişti. Bugün ortaya çıkan detaylarda ise telefonda kullanılacak olan ekranın özelliklerine değinilmiş.

Realme X50 Pro teknik özellikleri

90 Hz tazeleme hızında Super AMOLED ekran kullanılacak olan Realme X50 Pro modeli aslında beklentileri tam olarak karşılayamadı diyebiliriz. Zira telefonun ekranının 120 Hz olması bekleniyordu. Yinede son kullanıcıların işini fazlasıyla görebilecek bir oran diyebiliriz. Diğer bir yandan ekran tazeleme hızının düşük olması akıllı telefonun pil ömrüne artı olarak yansıyacaktır.

Realme X50 Pro 24 Şubat 2020’de tanıtılacak

Snapdragon 865 işlemci kullanılan Realme X50 Pro, 5G destekli olacak ayrıca en yüksek versiyonunda 12 GB RAM kullanılırken 256 GB depolama alanı bulunacak. Telefonun arka kısmında ana kamera olarak ise son ayların modası Xiaomi ve Samsung’da karşımıza çıkan 108 MP çözünürlüğünde ki lens yer alıyor. Bu kameraya ek olarak 3 lens daha yer alacak ve 4 kameralı bir model olacak.

İlginiz Çekebilir

Yusuf Ömer TÜRK

Ege Üniversitesi Bilgisayara Mühendisliği bölümünden mezun olduktan sonra yazılım geliştirme ve akıllı telefon teknolojilerini yakından takip etmeye başladım. Yeni çıkan veya çıkacak bir çok teknolojik yeniliği dünya ile aynı zamanda sizlere aktarmaya çalışıyorum. Mail adresim: yoturk@gmail.com

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu