Instagram takipçi satın al
HaberlerListeler

512 GB depolama ile Huawei Mate X geliyor!

istanbul temizlik şirketi

Birkaç hafta önce, TENAA’da NEO-AL00 model numarasıyla gizemli bir Huawei telefon görülmüştü. Başlangıçta, P20 serilerinden biri olduğu dedikoduları vardı. Fakat P20 serilerinden hiçbirinin bu model numarasına sahip olmadığı söyleniyor. Ancak, genel görüş bu telefonun Huawei Mate X olduğu yönünde.

Huawei Mate X’in, Huawei’nin  Mate serisi için yeni bir amiral gemisi telefonu olduğu düşünülüyor. Firmware dosyaları, telefonun Kirin 970 ile güçlendirdiğini ve 4GB RAM ve 32GB’lık depolamaalanıyla geleceğini gösteriyor.

512 GB depolama ile Huawei Mate X geliyor!

TENAA listesi güncellendi ve telefonun RAM ve ROM konfigürasyonunu değişti. 19 Mart Pazartesi günü güncellenen sayfaya göre, HuaweiMate X, 6 GB RAM ve 512 GB depolama alanına sahip olacak. 

Geçtiğimiz yıl Samsung, bu yıl 512 GB flash depolama alanına geçiş yapacağını duyurmuştu. Ancak bunun için Güney Koreli cepheden atılım gelmemişti.

Samsung, Galaxy S9 ve Galaxy S9+’nın 512GB’lık bir versiyonunuduyurmadığına göre Huawei Mate X, yeni depolama kapasitesiyle gelen dünyanın ilk telefonu olabilir. 

İlginiz Çekebilir

Martin Luther King

Martin Luther King, Jr., Afrikalı-Amerikalı Baptist papaz ve Amerikan yurttaş hakları hareketi önderi. Dünya genelinde şiddet karşıtı ve ırksal eşitlik görüşleriyle tanınmaktadır ve 1964 yılında Nobel Barış Ödülü'nü kazanmıştır.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu