Instagram takipçi satın al
Haberler

5.000 mAh pil kapasiteli Motorola Moto G8 Power

istanbul temizlik şirketi

Akıllı telefon pazarında yeniden yer edinmeye çalışan Motorola’nın yeni modeli piyasaya çıkmaya hazır. Moto G8 Power olarak adlandırılan cihazın pil kapasitesi dikkat çekti.

Ekim 2019’da piyasaya Moto G8 Play ve Moto G8 Plus isimli iki cihaz çıkartan Motorola G8 aileine yeni bir üye katmayı planlıyor. Moto G8 Power olarak adlandırılması belenen cihaz ile ilgili bazı detaylar gün yüzüne çıktı.

moto g8 power

5000 mAh kapasitesi ile gelecek

Amerikan sertifika ajansı FFC’de ortaya çıkan verilerde XT2041-4 model ismiyle bir Motorola cihaz ortaya çıktı. Teknik özelliklerine baktığımızda 6.2 veya 6.3 inç büyüklüğünde olacak olan telefonun kasa ebatları 157.9 x 75.8 mm gözükürken, asıl dikkat çeken detay telefonda kullanılan 5.000 mAh batarya oldu.
<Moto G8 Power
FCC veritabanında cihazla ilgili başka bir bilgi yer almazken, sızan diğer bilgilere göre cihazın Snapdragon 665 yonga seti ve Android 10 işletim sistemi ile kutudan çıkacağı belirtiliyor. Bu ay veya önümüzdeki ay piyasaya sürülmesi beklenen Moto G8 Power’ın fiyat etiketinin ne olacağı konusunda ise henüz bir bilgi yok.

İlginiz Çekebilir

Ömer Gül

Kocaeli Üniversitesi Halkla ilişkiler bölümünden mezunum. Türkiye genelinde yaşanan olayları takip ederim, aynı zamanda teknolojik gelişmeler ve magazin dünyasıyla ilgili konularda yazmayı da seviyorum. Tarafıma Ogul@gmail.com mail adresimden ulaşabilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu