Instagram takipçi satın al
HaberlerTeknoloji

24 Saat kullanım süresiyle Xiaomi Mi Air 2S tanıtıldı

istanbul temizlik şirketi

Çin’in en büyük teknolojik ürün üreticilerinden Xioami, binaural senkron ses iletim teknolojisine sahip kablosuz kulaklığı Xiaomi Mi Air 2S modelini tanıttı.

Xiaomi merakla beklenen yeni kablosuz kulaklığının duyurusunu yaptı. Xiaomi Mi Air 2S olarak isimlendirilen yeni kulaklığın en dikkat çeken özelliği ise kesinikle 24 saate kadar pil ömrüy olduğunu söylememiz gerekiyor. Aslında kulaklığın şarjı dolduktan sonra 5 saat kullanım süresine sahip fakat kablosuz şarj özelliğine sahip olan şarj kutusunun desteğiyle bu kullanım süresi 24 saate kadar çıktığı iddia edildi.

Xiaomi Mi Air 2S in kullanım süresinin ardından içerisinde bulunan çift çekirdekli işlemci ve gelen sesleri sağ ve sol kulaklığı aynı anda iletmeye yarayan binaural senkron teknolojisi göze çarpan diğer özellikleri. Bu özellik sayesinde özellikle mobil oyun oynayanların en çok şikayet ettikleri ses gecikme süresini minimuma indirirken, Xiamoi’nin sanal asistanı olan XiaoAI‘yi de destekliyor.

Geliştirilmiş Gürültü azaltma sistemi kullanılıyor.

Yeni özellikler eklenen kulaklıkta son olarak geliştirilmiş çevresel gürültü engelleme sistemine değineceğiz. Yapılan aramalarda çevresel gürültü seviyesini en düşük seviyeye düşürmek için çift mikrofonlu gürültü azaltma sistemi kullanılıyor.

Tabi en önemli olanı Xiaomi Mi Air 2S fiyatı 56 dolar olarak belirlenmiş.

İlginiz Çekebilir

Murat Dere

Ankara Üniversitesi Siyasal Bilgiler Fakültesi İktisat Bölümünü bitirdikten sonra çeşitli alanlarda çalıştıktan sonra kendimi ekonomi ve siyaset konusunda geliştirdim. Bu konularda severek ve tarafsız olarak okuyuculara haberler paylaşmaya çalışıyorum.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu