Instagram takipçi satın al
DiğerHaberler

10 yaşındaki çocuk büyük dehşet yaşadı

istanbul temizlik şirketi
10 yaşındaki çocuk büyük dehşet yaşadı

Alınan bilgilere göre Kahramanmaraş’ta bir evde 10 yaşındaki kız çocuğunun önünde annesi akrabası tarafından av tüfeği ile başından vurularak öldürüldü. Bir tartışma sonrası büyüyen kavganın annenin ölümü ile sonuçlandığı belirtilirken, kurbanın yakınları sinir krizi geçirdi.

Eniştesi tarafından vuruldu

Akıllara durgunluk veren cinayet olayı, Kahramanmaraş’ın Oruç Reis Mahallesi’nde meydana geldi. 45 yaşındaki Emine Yıldız’ın evine gelen ve kocasının eniştesi olduğu bilinen Ali K., burada Emine Yıldız (45) ile tartışmaya başladı. Kavga bir türlü son bulmayınca cinayet zanlısı Ali K., Emine Yıldız’ı (45) 10 yaşındaki kızının önünde başından av tüfeği ile vurarak öldürdü. Duyulan kavga ve silah seslerinin üzerine polisi arayan komşuların ihbarı üzerine olay yerine ekipler sevk edildi.

Sağlık ekipleri olay yerine ulaştığında ise Emine Yıldız (45) hayata dakikalar önce gözlerini yummuştu.

Yakınları sinir krizi geçirdi

Hayatını kaybeden talihsiz kadın Emine Yıldız’ın (45) oğlu olaydan haberdar olunca sinir krizi geçirdi. Annesinin ölümüne şahitlik eden talihsiz 10 yaşındaki kız çocuğu olay yerinden güvenlik ekiplerince uzaklaştırılırken, 3 çocuk annesi olan Yıldız’ın bir diğer oğlunun da askerlik görevini yerine getirmekte olduğu öğrenildi. Olay bölgesine çok sayıda polis ekibi gelirken, cinayetin işlendiği bina geniş çaplı güvenlik önlemleri ile çevrelendi.  

Şüpheli yakalandı

Cinayet sonrası geniş çaplı olarak şüpheliyi yakalama çalışmalarını başlatan güvenlik ekipleri, kendine ait bir araçla olay yerinden kaçtığı öğrenilen Ali K.’yı yaklaşık 2 saat sonra Kahramanmaraş’ın Dulkadiroğlu ilçesinin Abbaslar Mahallesi’nde yakaladı. 

Geniş çaplı arama ve katil zanlısını yakalama çalışmaları yürütülürken, Emine Yıldız’ın (45) cenazesi ise gerekli incelemeler sonrası ambulans ile Kahramanmaraş Sütçü İmam Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi Morg’una kaldırıldı.

Olay ile ilgili soruşturma devam ederken, olay hakkında detaylı bilgilerin zanlı Ali K.’nın sorgusundan sonra elde edilmesi bekleniyor.

İlginiz Çekebilir

Murat Dere

Ankara Üniversitesi Siyasal Bilgiler Fakültesi İktisat Bölümünü bitirdikten sonra çeşitli alanlarda çalıştıktan sonra kendimi ekonomi ve siyaset konusunda geliştirdim. Bu konularda severek ve tarafsız olarak okuyuculara haberler paylaşmaya çalışıyorum.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu