Instagram takipçi satın al
HaberlerListelerMagazin

Zerrin Özer’den jet hızıyla boşanma kararı

istanbul temizlik şirketi

Ülkemizin en ünlü sanatçılarından Zerrin Özer, 16 Haziran 2019 tarihinde 3 yıldır birlikte olduğu Murat Akıncı ile kendi villasının bahçesindeki düğünle evlenmişti. Evlenen çiftin düğün fotoğrafları sosyal medyada ve magazin haberlerinde paylaşılmasının ardından iki ismin aralarındaki yaş farkından daha çok bir çok kadının Murat Akıncı tarafından dolandırıldığı iddialarıyla gündeme geldi. 

“BOŞANMA İÇİN YASAL SÜREÇ BAŞLATILDI”

"BOŞANMA İÇİN YASAL SÜREÇ BAŞLATILDI"

Görsel ve yazılı basında daha bir kaç gün önce evlendiği eşiyle ilgili bir çok iddia ortaya atılmasının ardından süren sessizliğini bozdu ve menajeri aracılığıyla yaptığı açıklamasında “16 Haziran Pazar günü evlenen Zerrin Özer ve Murat Akıncı hakkında iki gündür basında yer alan haberlerle birlikte evlilik birliğinin temelden sarsıldığı görülmüştür. Zerrin Özer, biraz önce bana boşanma kararını açıklamıştır. Gerekli yasal süreç için işlemler tarafımızdan başlatılmıştır.” ifadeleri yer aldı.

Zerrin Özer'den jet hızıyla boşanma kararı

İlginiz Çekebilir

Sevda

1990 Antalya doğumluyum, magazin, sinema haberlerini yakından takip eder, onlar hakkında güncel haberler ve içerikler yayınlıyorum. Sozturk@gmail.com adresinden tarafıma ulaşabilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu