Instagram takipçi satın al
HaberlerListeler

Youtube Kanalı Oha Diyorum’un Filmi Çıkıyor!

istanbul temizlik şirketi

Youtube Kanalı Oha Diyorum’un Filmi Çıkıyor!

Film’in başrollerinde Melih Abuaf, Fırat Sobutay ve Alper Rende ile oyuncu Bahar Şahin’in yer aldığı sinema filminin çekimleri 10 Ağustos’ta başladı.Mert Karadaş, Egemen Sancak, Zeliha Gümüş, Begüm Çağla Taşkın, Sezgi Sobutay ve Sıla Erkan’ın da yer aldığı filmin yönetmenliğini Ersan Özer, görüntü yönetmenliğini ise Erhan Makar yapacak.

Filmin hikayesi ise şu şekilde olacak: Filmdeki kahramanlarımız, Fırat’ın arabasını çalan hırsızların peşine düşüyor. Arabada Fırat’ın kızının doğduğundan bu yana çekilmiş tüm fotoğraflarının ve videolarının olduğu ve başka da kopyası olmayan bir hard DİSK vardır. Melih, Fırat ve Alper, hard diski alabilmek için yola düşünce kendilerini hem komik hem de aksiyon dolu bir maceranın içinde bulurlar.

Sonuç olarak insanların fenomen olması için internet bir araç görevi görüyor.Önce ki zamanlarda da Halil Söyletmez,Cumali Ceber filmiyle sinema dünyasına adım atmıştı.Ve çok kısa bir süre içerisinde zirveye yerleşmişti.

İlginiz Çekebilir

Martin Luther King

Martin Luther King, Jr., Afrikalı-Amerikalı Baptist papaz ve Amerikan yurttaş hakları hareketi önderi. Dünya genelinde şiddet karşıtı ve ırksal eşitlik görüşleriyle tanınmaktadır ve 1964 yılında Nobel Barış Ödülü'nü kazanmıştır.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu