Instagram takipçi satın al
HaberlerListeler

Xiaomi Redmi 7’nin resmi satış fiyatı açıklandı

istanbul temizlik şirketi

Xiaomi’nin düşük fiyatlı orta sınıf modelleri piyasaya sürmek için alt markası olarak oluşturduğu Redmi, 18 Mart 2019 tarihinde düzenleyeceği etkinlikle Redmi Note 7 Pro modelinin tanıtılacağı bilinmekteydi. Fakat geçtiğimiz günlerde düzenlenen bir basın toplantısında konuşan Lu Weibing, Redmi Note 7 Pro ile birlikte bir başka modelin daha geldiğini belirtmişi. Bu açıklamanın ardından diğer modelin daha önce TENAA’da görülen Redmi 7 olacağı söylenmeye başladı.

Bugün konuşan Xioami’nin CEO’su Lei Jun, konuşmasında sorulan soruların ardından Redmi 7 modelinden de bahsetti. Açıklamasında Redmi 7’nin fiyatının 700 yuan (104$) ile 800 yuan (119$) fiyat aralığında bir etiketle piyasaya çıkacağını söyledi.

Xiaomi Redmi 7'nin resmi satış fiyatı açıklandı

TENAA’da ortaya çıkan kayıtlardaki cihazın teknik özellikleri ise; Snapdragon 710 işlemci kullanılan,  2 GB/3 GB/4 GB RAM‘e sahip ve 16GB/32GB/64GB depolama belli bulunan 3 farklı verisyonu vardı. Cihazda 1520 x 720 piksel çözünürlüğünde 6.26 inç büyüklüğünde ve üzerinde su damlası şeklinde çentik bulunan bir ekrana sahip olacak.

4.000 mAh bataryadan güç alan telefonun arka kısmında 12 MP ve 8 MP çözünürlüğünde iki kamera yer alırken, ön kısımda ise 8 MP çözünürlüğünde yüz tanıma özelliğine sahip bir kamera yer alıyor. Kutusundan MIUI 10 arayüzüne sahip Android 9 Pie işletim sistemi ile çıkacak. Redmi 7 modeli siyah, kırmızı, mavi, pembe, beyaz, yeşil, mor ve gri gibi 8 farklı renkte piyasaya çıkacak.

İlginiz Çekebilir

Martin Luther King

Martin Luther King, Jr., Afrikalı-Amerikalı Baptist papaz ve Amerikan yurttaş hakları hareketi önderi. Dünya genelinde şiddet karşıtı ve ırksal eşitlik görüşleriyle tanınmaktadır ve 1964 yılında Nobel Barış Ödülü'nü kazanmıştır.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu