Instagram takipçi satın al
HaberlerListeler

Xiaomi Redmi 7 Türkiye’de satışa çıktı

istanbul temizlik şirketi
Xiaomi Redmi 7 Türkiye'de satışa çıktı

Çinli telefon üreticisi Xiaomi’nin bir alt markası olan Redmi’nin yeni modellerinden Redmi 7 sonunda ülkemizde satışa çıktı.

Avrupa pazarına girdiği günden beri büyük bir ilgi gören Xiaomi Redmi modelleri, rakibi Apple ve Samsung gibi şirketleri ise birçok alanda geride bırakmış durumda. Ülkesi Çin’de Apple’ı satış istatistiklerinde 3’e katlayan Xiaomi, özellikle bütçe dostu modelleriyle insanların beğenisini kazanmaya devam ediyor.

Bütçe Dostu Xiaomi Redmi 7 Türkiye’de

Ülkemizde satışa çıkan Redmi 7’nin 32 GB olan versiyonu 1429 TL, 64 GB olan versiyonu ise 1559 TL gibi bir fiyat etiketine sahip. Fiyat ve performans odaklı olan Redmi modellerinin yenilerinden olan Redmi 7, şimdiden yüzlerce kişi tarafından satın alınmış durumda. Henüz Xiaomi’nin İstanbul mağazasında bulunmayan modelin kısa zaman içerisinde gelmesi bekleniyor. Telefonu almak isteyen kişiler ise şimdilik internetten ithalatçı garantili olarak satın alabilecekler. Redmi 7’nin yurtdışında başlangıç fiyatı 107 dolar olarak ölçülse de ülkemizde eklenen vergiler ve KDV’ler sonucunda ortaya bu şekilde bir fiyat çıkmakta.

Genel olarak kırmızı, siyah ve mavi renklerinde olan telefon kullanıcılar tarafından büyük bir beğeni ile karşılandı. Henüz ithalatçı garantili olan telefonun çok yakın zamanda resmi garantili olarak da satışa çıkarılması bekleniyor. Redmi tarafından yapılan resmi açıklamalar da bunu doğrular nitelikte.

İlginiz Çekebilir

Martin Luther King

Martin Luther King, Jr., Afrikalı-Amerikalı Baptist papaz ve Amerikan yurttaş hakları hareketi önderi. Dünya genelinde şiddet karşıtı ve ırksal eşitlik görüşleriyle tanınmaktadır ve 1964 yılında Nobel Barış Ödülü'nü kazanmıştır.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu