Instagram takipçi satın al
HaberlerListelerTeknoloji

Vivo uygun fiyatlı oyuncu telefonu iQOO Neo’yu tanıtacak

istanbul temizlik şirketi

Akıllı telefon üreticisi markaların bir çoğu artık oyuncular için bir alt marka oluşturarak oyuncu odaklı akıllı telefonlar üretmeye başladılar. Bunlara son katılan ise Vivo oluşturduğu İQOO oldu. Geçtiğimiz Mart ayında İQOO modelini tanılan firma, önümüzdeki aylarda düşük fiyatlı yeni bir modeli piyasaya sürmeye hazırlanıyor. İQOO Neo adı verilen cihaz rakiplerine oranla bir hayli ucuz olacak.

Snapdragon 845 Yonga seti kullanılacak

Mart ayında satışa çıkan Vivo İQOO modelinde 6.4 inç Full HD+ AMOLED ekran kullanılırken gücünü ise Snapdragon 855 yonga setinden alıyordu. 44W hızlı şarj destekli telefonda 12 GB’a kadar RAM seçenekleri yer alıyor. Oyuncu odaklı olan bu modelin fiyatı ise 447 dolar olarak açıklanmıştı.

Firma tarafından sosyal medyada bugün paylaşılan bir görselde ise Vivo İQOO Neo modelinin Snapdragon 845 yonga seti ile piyasaya çıkacağı orataya çıktı. 2018 yılında piyasaya çıkan tepe modellerde kullanılan bu güçlü işlemci sayesinde hem iyi bir performs sunacak olan telefon aynı zamanda fiyatıda önceki modele oranla çok daha ucuz olacak.

Fiyatı en fazla 300 dolar olacak

Fiyatı en fazla 300 dolar olacak

İQOO Neo ile ilgili henüz bir çok detay bilinmezken ortaya çıkan görünlerde üzerinde su damlası şeklinde çentik bulunan 6.38 inç büyüklüğünde OLED ekran, arka kısımda üçlü kamera sistemi ve 3.5 mm kulaklık girişi bulunacak. Bunlara ek olarak son çıkan amiral gemisi modellerde görmeye alıştığımız ekrandan parmak izi okuma bu modelde de yer alacak. 

Vivo iQOO Neo ne zaman çıkacak?

Snapdragon 845 işlemci kullanılacak Vivo iQOO Neo modelinin ne zaman tanıtılacağı ve piyasaya sürüleceği konusunda net bir tarih bulunmuyor ve kullanılan işlemciden dolayı fiyatının en fazla 300 dolar olabileceği, bu rakamın altında bir değerle de piyasaya çıkabileceği tahmin ediliyor.

İlginiz Çekebilir

Yusuf Ömer TÜRK

Ege Üniversitesi Bilgisayara Mühendisliği bölümünden mezun olduktan sonra yazılım geliştirme ve akıllı telefon teknolojilerini yakından takip etmeye başladım. Yeni çıkan veya çıkacak bir çok teknolojik yeniliği dünya ile aynı zamanda sizlere aktarmaya çalışıyorum. Mail adresim: yoturk@gmail.com

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu